4ο κεφάλαιο

2K 110 18
                                    

Αύριο θα επέστρεφα στην Ελλάδα και απλά όλα αυτά περί μαφίας θα τελείωναν, δεν είχα σκοπό να αναλάβω και δεν πιστεύω ότι κινδυνεύω όσο δεν ασχολούμαι με αυτά άλλωστε τι ξέρω εγώ από αυτά?

ΜΕΡΙΆ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ.

Το επόμενο πρωί ο Αχιλλέας ξύπνησε νωρίς ώστε πριν πάει στο αεροδρόμιο να πάει και στον τάφο τον παππούδων του, πήγε και κάθισε στα γόνατα μπροστά στην ταφόπλακα τους.

Άφησε ένα τριαντάφυλλο και μίλησε.

Αχ:Ξέρω πως θέλατε να αναλάβω εγώ  αλλά δεν μπορώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά και δεν θα σταθώ άξιος ώστε να αναλάβω όλα όσα χτισατε είτε ήταν τίμια είτε όχι, όταν πάω Ελλάδα θα απαρνηθω την διαθήκη και θα ζητήσω να αναλάβει η Λυδία η οποία ξέρει από αυτά και είναι καλά εκπαιδευόμενη. Συγγνώμη αν σας απογοήτευσα.

Σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει προς το ταξί που τον περίμενε γιανα τον πάει στο αεροδρόμιο.

Καθώς ο Αχιλλέας πήγαινε στο αεροδρόμιο πίσω στην βίλα τον Ροντριγκες η Λυδία είχε ξυπνήσει και αρχίσει να κάνει την πρωινή της προπόνηση στον σάκο πρώτα και μετά στα όπλα, ήταν πολύ καλή στην δουλειά της και έξυπνη πάντα πετύχαινε τον στόχο της και τίποτα δεν της ξέφευγε.

?:Λυδία έχω της πληροφορίες που ζήτησες.
Της φώναξε ο Πάμπλο ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους άντρες που είχαν εκεί και καλός της φίλος.
Λυδ:Γιανα της δω.
Της έδωσε τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του και τα είδε καλά.
Παμ:Είχες δίκιο.
Λυδ:Το ξέρω, Πάμπλο ετοιμάσου πάμε ταξίδι.

Του ανακοίνωσε και εκείνος πήγε και ενημέρωσε τους άντρες τους και άρχισε να ετοιμάζει τον εξοπλισμό που θα χρειαζόντουσαν.

Στην Ελλάδα.

Το αεροπλάνο μόλις είχε προσγειωθεί ο Αχιλλέας κατέβηκε και αυτό παρέλαβε την βαλίτσα του πήρε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι του όπου τον περίμενε η Μαρία. Αφού την χαιρέτησε της είπε τι έγινε χωρίς να της αναφέρει το κομμάτι της μαφίας απλά είπε ότι ήταν κληρονόμος της περιουσίας αλλά δεν την ήθελε έκανε ένα μπάνιο και πήγε να ξεκούραστη, κοιμήθηκε μέχρι της 8 το απόγευμα και όταν ξύπνησε πήγε στο σαλόνι αλλά δεν είδε την Μαρία, κοίταξε και στην κουζίνα δεν ήταν ούτε εκεί.

Την πήρε στο τηλέφωνο και αφού το σήκωσε την ρώτησε.

Στο τηλέφωνο.

Ο ΚληρονόμοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα