17ο Κεφάλαιο

1.1K 74 11
                                    

Αχ:Λυδία τι θα έλεγες να δούμε καμία ταινία όταν γυρίσουμε στο σπίτι? Ξες όπως παλιά? Χωρίς τσακωμούς και φασαρίες.
Η Λυδία συμφώνησε και όταν πήγαν σπίτι, πήγαν στα δωμάτια τους και άλλαξαν και κατέβηκαν στο σαλόνι γιανα δουν την ταινία μαζί.

Καθισανε στον καναπέ Και αποφάσισα νε να δουν την ταινία "Η άντρες με τα μαύρα: παγκόσμια απειλή" την διάλεξε ο Αχιλλέας και η Λυδία Διάβασε την υπόθεση.

Λυ:Λοιπόν στην υπόθεση λέει "Ύστερα από προσπάθειες μιας ζωής, η Μόλι καταφέρνει να εντοπίσει το κρυφό αρχηγείο των Ανδρών με τα Μαύρα και, χάρη στην επιμονή της, να προσληφθεί ως δοκιμαστικός πράκτορας Μ. Η πρώτη της αποστολή δίπλα στον έμπειρο Η όμως θα αποδειχτεί τεράστιας σημασίας για την ασφάλεια της Γης." Ακούγετε ενδιαφέρον, την έχεις ξανά δει?

Απευθύνθηκε στον Αχιλλέα.

Αχ:Όχι είναι καινούρια του 19 μαζί σου θα την δω πρώτη φορά.
Λυ:Ωραία βαλτην να την δούμε.
Ο Αχιλλέας πάτησε το play και η ταινία άρχισε,κατά την διάρκεια της ταινίας δεν μιλούσα νε και απλάγελούσα νε στης αστείες σκηνές.

Όταν η ταινία τελείωσε ο Αχιλλέας έκλεισε την τηλεόραση και γύρισε να κοιτάξει προς την Λυδία Αφού δεν είχε πει κάτι, γύρισε και την είδε να κοιτάτε χαμογέλασε στον εαυτό του και την σήκωσε στην αγκαλιά του για να την πάει προς το δωμάτιο της.

Καθώς πηγενε προς την σκάλα την είδε και κουρνιαζει στην αγκαλιά του και του ξέφυγε ένα μικρό γελάκια γτ του φάνηκε πολύ γλυκό αυτό, όταν ανέβηκε το πρώτο σκαλί από το πουθενά εμφανίστηκε η Μπερτα.

Μπ:Μπα τι βλέπω τώρα την κουβαλάς και όλας την πριγκίπισσα?
Αχ:Τι σε νοιάζει εσένα? Δεν είναι δουλειά σου.
Μπ:Οοο σε παρακαλώ έχω καταλάβει πολύ καλά τι γίνετε εδώ με εσένα και αυτήν.

Καθώς μιλούσαν η Λυδία ψηλό ξύπνησε αλλά δεν άνοιξε τα μάτια της ούτε έκανε εμφανή το ότι είναι ξύπνια ήθελε να ακούσει τι θα πουν.

Αχ:Και τι γίνετε?
Μπ:Την θες Αχιλλέα και το ξέρω φαίνεται από τον τρόπο που την κοιτάζεις.

Η Λυδία ξαφνιάστηκε με αυτο αλλά πάλι δεν έδειξε ότι είναι ξύπνια ήθελε να δει την απάντηση του.

Αχ:Δεν ξες τι λες.
Μπ:Ξέρω πολύ καλά τι λέω Αχιλλέα και το ξες και εσύ ότι είναι αλήθεια.

Αχ:Κοίτα και έτσι να είναι δεν σε αφορά εσένα τι κάνω εγώ και με ποια, και τώρα με συγχωρείς αλλά πρέπει να πάω την Λυδία στο δωμάτιό της.

Χωρίς να την αφήσει να πει κάτι άλλο έφυγε, η Λυδία από την άλλη ακούγοντας αυτά δεν ήξερε τι να υπόθεση αποφάσισε απλά να το αφήσει και να μην μιλήσει για αυτό το θέμα στον Αχιλλέα εξάλλου ήξερε ότι η Μπερτα έχει φάει κόλλημα μαζί του.

Ο Αχιλλέας έσπρωξε την πόρτα με το πόδι Αφού με τα χέρια δεν μπορούσε και μπήκε μέσα με την Λυδία ακόμα στην αγκαλιά του την ξάπλωσε στο κρεβάτι της και την σκέπασε, την κοίταξε για λίγο χαϊδεύοντας τα μαλλιά της και της έδωσε ένα φίλη στο μέτωπο για καληνύχτα, όταν βγήκε από το δωμάτιο η Λυδία άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε αυθόρμητα στον εαυτό της και την ξανά πήρε ο ύπνος.

Ο ΚληρονόμοςWhere stories live. Discover now