𝟑𝟏. 𝐓𝐡𝐞 𝐚𝐦𝐮𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐤

6.5K 431 199
                                    

A "véletlenül ismertem meg" és a "pont ott volt" soha nem véletlen. Mindnek célja és oka van.

Oravecz Nóra









Tizenkettő óra harminc perc. Tekintett fel Ariana órájáról. Shawn kereken tizenkettő órát említett neki és most nem tudja mit gondoljon, át lett volna verve? Nagyon izgult, hogy egy olyan emberrel találkozik, akivel majdnem egy éven keresztül beszélt az interneten, de elméje leghátulján ott motoszkált egy kis szeleburdi gondolat miszerint izgalmas lesz.

A csendes kis kávézó ablakán kitekintve rengeteg sétáló ember haladt el mellette, volt, akit jobban szemügyre vett és volt, akire csak egy pillantást vetett. Magányosan érezte magát ezért unalmában elkezdett játszani az apró desszert villával mígnem egy óvatlan pillanatban kirepült a kezéből és hangos csattanással ért földet.

A helységben lévő összes ember felkapta a fejét mire Ariana zavarodottan és kínosan mosolygott egyet ezután a villa után nyúlt majd elmotyogott egy halk "elnézést" és visszarakta eredeti helyére.

– Szia, látom egy ideje itt ülsz, de még nem rendeltél. – rezzent meg Ariana amint meghallotta a pincér fiú hangját. Az mellette álló személy felé fordult és egy hamis mosolyt erőltettet magára végül megszólalt:

– Várok valakit. – zárta le ennyivel és ismét az ablak felé tekintett. A pincér, aki eddig egy noteszt meg egy tollat tartott a kezében összezavarodottságában inkább elment a mellette lévő asztalhoz.

Ariana megunva ezt, a telefont, ami a tölgyfa asztalon pihent megragadta, feloldotta ezután megnyitotta rajta a Snapchat alkalmazást, ami megannyi emléket őriz.

moonlightbae
na?? én itt vagyok!!

shawnmendes1
Én meg Shawn:D

moonlightbae
de kurva humoros vagy!!!!

shawnmendes1
Itt van egy lány. Azt hittem te vagy
mert hátulról úgy nézett ki, mint te.
Ezért megszólítottam, de Isten mentsem
meg attól, ami fogadott 😭

moonlightbae
mert mi volt az?

shawnmendes1
Hát mondjuk azt, hogy a szépség
és a szörnyetegből nem ő a szépség

moonlightbae
😂😂😂 de köcsög vaaaagy!

shawnmendes1
Mint valami óriás dzsungel
denevér.

moonlightbae
NEMBROM 😂😂😭😭

shawnmendes1
Azért bírd ki míg odaérek!

moonlightbae
miért merre vagy?

shawnmendes1
Ha nem azt a hülye telefont
nyomnád egyfolytában meglátnál 😤😤

Ariana feltekintett telefonjából és körbenézett. Szíve hirtelen elkezdett kalapálni, mint a kakukkos óra amint hatot üt az idő. Úgy érezte, hogy a pillangók, amik abban a pillanatban keltek életre gyomrában rögtön kirepülnek. Persze mind azt, amit érzett egy mosoly mögé rejtett el.

Ott volt Ő. Teljes életnagyságban az utca másik oldalán és csak pár lépés, illetve másodperc választotta el őket, hogy végre élőben is beszéljenek egymással.

Shawn ajkán egy kaján vigyor jelent meg és bárki megtudta volna mondani, hogy élvezi a kialakult helyzetet. Szétnézett a hosszú, széles utcán és miután megbizonyosodott róla, hogy nincs gépjármű a közelében könnyedén lelépett az úttestre.

SNAPCHAT ✓Where stories live. Discover now