11.

3.4K 161 14
                                    

Πηγένω προς το σχολείο. Έπρεπε να βρω τον Αχιλλέα. Το αποφάσισα θέλω να είμαι με τον Νίκο. Μπορεί βέβαια έτσι πως έφυγα μα τον στεναχώρησε λιγο αλλά μετά θα χαρεί πολύ

#Νίκος

Γιατί έφυγε έτσι; Μόλις της εξομολογήθικα τον έρωτά μου για αυτή και εκείνη τι έκανε απλά έφυγε. Στεναχωρήθικα πολύ από την αντιφρασή της. Τουλάχιστον ας έλεγε κάτι.

Βγαίνω από το αυτοκίνητο και πηγαίμω προς τα μέσα. Πηγαίνω στους μαλάκες στον Λουκά μαι τον Μάριο. Ξανά στην πραγματικότητα.

"Φιλάρα έχεις τίποτα και είναι μαυρισμένο το μάτι σου; Σε πέρναμε τηλέφωνο συνέχεια και δεν το σηκωνες και όποτε ερχόμασταν σπίτι σου πάντα έλειπες άσε που δεν πατούσες στο σχολείο. Τι εγινε ρε φιλάρα μου;" Είπε ο Μάριος.

"Παιδία μπορούμε απλά να μην μιλάμε για αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά."

"Όπως θέλεις, αλλά να ξέρεις δεν μας την γλυτώνεις. Πάντως να ξέρεις είμαστε δίπλα σου."

"Ευχαριστω παιδία."

Έτσι πως γυρνάω για να δω τα παιδία στο προαύλιο βλέπω την Έυα και τον χλε χλε τον Αχιλλέα.

Σοβαρά τώρα;

Με παράτησε για αυτόν; Κάτσε αγκαλιάζονται και έρχετε μετά προς το μέρος μου σχεδόν τρέχοντας. Με κοιτάει χαμογελόντας και σχεδόν τρέχει προς το μέρος μου εγω απλά την κοιτάω. Έρχετε, ερχέτε, με πιάνει από τον γιακά και ενώνει τα χείλη μας. Μετά σταματάει το φιλή μας για να πάρουμε ανάσα.

"Και εγώ νομίζω σε έχω ερωτευτεί. Σε θέλω. Συγνώμη που έφυγα πριν τόσο γρήγορα άλλα από την μια ήθελα να δω την αντιδρασή του και να ξεκαθαρίσω γρήγορα τα πράγματα με τον Αχιλλέα."

Δεν μπορούσα να μην γελάσω μετά ξαναένωσα τα χείλη μας.

#Έυα

Τον αγαπώ δεν το αρνιέμαι πια. Τον αγαπώ. Θέλω να μείνω μαζί του και όσο πάει. Έχει εδώ και κανένα πεντάλεπτο που φιλιόμαστε, όλο το σχολείο έχει μαζευτεί και μας σφυρίζει. Δεν τους δίνουμε όμως σημασία.

(...)

Το σχολείο μόλις φτάνει στο τέλος του. Είναι η τελευταία ώρα. Καθόμαστε και κοιταζόμαστε και χαμογελάμε ό ενας στον άλλον. Έχει ένα τόσο γαμημένο ωραίο χαμόγελο.

Μόλις χτυπάει το κουδούνι κατεβαίνουμε όλοι μάζι η παρέα του Νίκου και την δική μου.

"Παιδια εμείς σας χαιρετάμε, πρέπει να πάμε και σπίτι." Είπε ο Νίκος

"Οκ αλλά μια ερώτηση. Εσείς τωρα τα έχετε κανονικά;"

Η BoxerWhere stories live. Discover now