20.

2.5K 142 18
                                    

#Έυα

Ξύπνησα από ενα θόρυβο λογικα το ξυπνητήρι μου θα ειναι. Το έρειξα στο πάτωμα, αλλα το γαμήδι χτυπούσε ακόμα τοτε το πήρα και το πέταξα έξω απο το παράθυρο, πρεπει να πέτυχα και κάποιον αλλα αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει καθολου.

Βλέπω το δωμάτιο πως ειναι και προσπαθω να μην ξεσπάσω σε κλάμματα ξανα, αλλα οχι θα κρύψω τα συναισθηματα μου όπως πάντα άλλωστε.

Πηγένω προς την ντουλαπα και ψάχνω τα παλια μου ρούχα, ευτυχώς δεν τα έδωσα ολα στους φτωχους.

Έχω κάτι νευρα που άνετα σκότωνα κάποιον. Φόρεσα τις φορμίτσες μου και κατέβηκα κάτω.

"Ωχχχ δεν μ'αρεσει." Λέει μια ο αδερφός μου.

"Δεν με νοιάζει αν σου αρεσει ή οχι αλλα πάρτε το χαμπαρι πλεον. Απλως ξυπνησα από ενα πολύ καλό ονειρο. Επιστροφή στην πραγματικότητα δεν λενε;" Παίρνω 4 τοστακια, μην ξεχνάμε ειμαι και έγγυος και δεν προκειται να ρίξω αυτή την ψυχουλα εξαιτίας ενός μαλάκα που εμπιστευτηκα.

Αυτό το παιδί θα μεγαλωσει και θα το μεγαλωσω εγώ η ίδια, αν χρειαστει και μονη μου.

Πλέον δεν θα εμπιστευτώ κανεναν πια, ουτε πια τους κοντινους μου ανθρώπους.

Ειδα τις κλείσεις που εκανε και τα μηνυματα αλλα δεν απαντησα σε τίποτα. Πλέον έχει πεθάνει για μενα ή πολύ απλα ξύπνησα από ενα όνειρο και δεν ειναι τίποτα αλλο περα από εχθρος μου.

Με τις σκέψεις ουτε που καταλαβα πως έφτασα στο σχολείο. Παρκαρα την μηχανή μου, το μωρο μου. Το μόνο μωρο που δεν θα με προδωσει ποτε.

Μπήκα μετά στο σχολείο και ολοι με κοιτούσαν και ήταν σε φάση 'ωχχχ'. Δεν έδωσα και περισσότερη σημασία.

Με τα μάτια μου προσπαθουσα να διακρίνω την Μαρια και τον Κωστα. Ετσι, όμως, που τους έψαχνα το μάτι πέφτει στο Νικος και στην παρέα του.

Ο Νίκος με κοιτουσε σαν να με παρακαλουσε να ερθει να μου μιλήσει, απλά τον προσπέρασα και προσπαθούσα να βρω τους κολλητους μου.

Ειδα μετά ενα παιδί να καθεται με το ηλεκτρονικο του και μια αλλη απεναντί του να μιλάνε. Τους πλησιασα και μόλις με ειδαν εμειναν άφωνοι απο την εμφανιση μου.

"Ωχχχ τι έγινε και αλλαξες εμφανιση εσυ;"

"Για να αλλαξες εμφάνιση εσυ κάτι σοβαρο έγινε."

"Παιδια ξερετε τι; Δεν έπρεπε να αλλαξω καν εμφάνιση. Οποιανου δεν του αρεσω να σηκωθει και να φυγει. Αυτη ειμαι και αυτη θα ειμαι. Δεν θα αλλαξω για κανεναν μαλακα." Ειπα πολυ δυνατα, θα μπορουσα να το χαραχτηρίσω. Ολο το σχολειο με κοιτούσε.

Η BoxerWhere stories live. Discover now