Κεφάλαιο 1

127 19 5
                                    

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι και ο Yoongi περπατούσε προς το σπίτι του. Είχε πάει για κυνήγι μήπως και βρει τίποτα να φάει ή καλύτερα να πιει. Διασκέδαζε που έβλεπε τα ζώα να προσπαθούν να ξεφύγουν πανικόβλητα, ξέροντας πως άμα πιαστούν θα πεθάνουν. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τις εκφράσεις που περνούν οι άνθρωποι όταν φοβούνται.

Ο Yoongi είχε βρεθεί μόνο μια φορά μαζί με ανθρώπους, καθώς τον είχε στείλει ο Taemin σε μια αποστολή. Ήταν κάπου στα 4 χρόνια πριν αλλά ποτέ δεν θα το ξεχάσει. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του. Ο τρόμος στα μάτια τους όταν τους κυνηγούσε και μετά η απελπισία όταν τους έπιανε. Προσπαθούσαν να το παίξουν τόσο σκληροί αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα είναι όλοι κότες.

Μπορεί ο Yoongi να τους αντιπαθεί τελείως αλλά πρέπει να το παραδεχτείς, είναι η καλύτερη τροφή για έναν βρικόλακα.

Πολύ πιθανόν να το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, αλλά ναι, o Yoongi είναι βρικόλακας. Όχι ένας απλός βρικόλακας, αλλά ένας από τους πιο ισχυρούς, ένας καθαρόαιμος. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πρόγονοί του ήταν βρικόλακες.

Ήταν βέβαια πολύ περήφανος για αυτό και δεν ήθελε να είναι αυτός που θα το χαλάσει. Δηλαδή πρέπει να κάνει απογόνους με άλλον βρικόλακα. Φυσικά o Yoongi ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό, καθώς πίστευε πως όλα τα άλλα πλάσματα εκτός από τους δαίμονες ηταν κατώτεροι του. Όπως λέει και ο βασιλιάς Taemin, τα άλλα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν.

~Time skip~

Ήταν 6 το πρωί και ο Yoongi βρισκόταν έξω από το παλάτι. Είχε φτάσει πριν από μισή ώρα και ακόμα περίμενε. Ήταν ένας από τους πιο έμπιστους στρατιώτες του Taemin. Ο βασιλιάς ήξερε πως πάντα μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Δεν τον είχε απογοητεύσει ούτε μια φορά. Μέχρι και αποστολές που για άλλους ήταν αδύνατες, αυτός τα κατάφερνε

Συνήθως τον έστελνε στις αποστολές μαζί με άλλους δύο στρατιώτες. Τον Hoseok, ο οποίος ήταν και αυτός βρικόλακες και τον Namjoon, ο οποίος ήταν δαίμονας. Ο Hoseok ήταν μαζι με τον Yoongi ένας από τους πιο νεαρούς βρικόλακες στην φρουρά. Δεν ήταν καθαρόαιμος καθώς η μητέρα του ήταν δαίμονας αλλά μπορούσε να κινηθεί πιο γρήγορα από κάθε άλλο πλάσμα. Από την άλλη ο Namjoon δεν ήταν ούτε πολύ δυνατός ούτε πολύ γρήγορος. Είχε όμως ένα καταπληκτικό μυαλό. Μπορούσε να σκεφτεί μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 4 διαφορετικά σχέδια για την αποστολή που είχαν αναλάβει.

Είχαν βγάλει μέχρι και ψευδώνυμα για να κρατάνε την ταυτότητα τους μυστική. Όλος ο κόσμος τους ήξερε ως: Suga, Jhope και RM.

Blood Moon (On Hold)Where stories live. Discover now