3~Kalbimin Ritim bozuklugu

7.1K 317 15
                                    

Begendiyseniz Yorumlarinizi bekliyorum Cingu'lar ^^

Kapiyi tam acacakken biri Kolumdan tuttu..

Sasirarak sag tarafima baktim ve Kolumdan tutanin Kai oldugunu gördüm. Sapkasini arkaya dogru takmisti, ilk defa bukadar yakindik simdi..Aramizda belkide sadece 10 santim vardi..Yakindan daha da yakisikli görünüyordu bu Cocuk..Aman Allahim yine neler sacmaliyorum ben?!

Ben Sok'a girdigimden dolayi ne yapmak istedigini bile soramadim o'ysa sadece kolumdan tutarak Koridorun diger tarafina götürmüstü beni kimse yoktu.Sadece öylece donakaldim..Ah cidden suan napiyordum 

''Sey..Odaya girmem gerek kizlardan birinin Alerjisi varmis..''diyebilmistim sadece..

Kai'sa sadece bana bakiyordu sonra Isaret Parmagiyla sus isaret yapti.

Ne planliyordu? Neler döndügünü hala anlamamistim.

Yun ve Ha Na nin sesini duyabiliyordum ve kosarak Kendi Odalarinin kapilarini kilitliyorlardi.Biz'se Koridorun sonunda öylece dikiliyorduk.Kafami yavasca cikardim ve ne yaptiklarini görmek istedim.

''Bakalim napicak'' diyordu Ha Na gülerek sonra tekrardan Ofise dogru ilerliyorlardi.

''Ben gelmeseydim muhtemelen Oda'da tikili kalicaktin!''Konusurken sesi bile cok cekici geliyordu..

''Nerden bildin..?''cok sasirmistim ve öylece ona bakiyordum.

''Aptalmisin cok acikca belli olmuyormu sana saka yapicaklari? Ofiste sürekli sessizce konusuyorlardi.sende hemen inandin ve Oda'ya girmek istedin..''Bunlari söylerken yüz ifadesini cözebilmek güc'tü.

''özür dilerim ve tesekkür ederim..'' diyerek kisaca yüzüne baktim.

O sirada Koridordan Sesler yankilanmaya baslamisti.

Kai Pozisyonunu bozmadan rahat bi tavirla sapkasini düzeltti sonra bana bakmisti. Ve Koridordan gelen sesler bize dogru yakinlasiyordu Kai Koridora dogru adim atti.

''Yah! nerdesin yurda dönüyoruz'' Bunu kimin dediginden emin degildim sonra beni gördüler.

''Oh Min-Hee napiyorsun,yolunu mu kaybettin?'' Bu Lay'di sesi oldukca sakin geliyordu..Diger Exo Üyeleride yavas yavas toplanmaya baslamisti ve bana bakiyorlardi.

''Ah..evet..'' dedim gülümseyerek.

Kai'yin bana baktigini görmüstüm kisa bi bakis attiktan sonra araya Chanyeol girdi

''Min-Hee birdaha kaybolursan bize haber ver.''Chanyeol adeta bi Happy Virus'tu sürekli yardim sever tavirlari gözümden kacmamisti.

''Peki..''diyerek vedalasmistim Exo Üyeleri teker teker yanimdan gecti,en son Kai gecerken gözlerimiz tekrardan birbirini buldu vedalasmak icin tekrar egildim ve oda egilerek yanimdan gecmisti.

Ofise girdigimde Ha Na ve Yun adeta sok olmustu.

''Oh Min-Hee geldinmi kizlar bikac sözlesmeler kalmisti onlari imzaladi,sende imzaladiktan sonra dinlenmeye gidebilirsiniz,bugünlük program bukadar.'' bu menajer kyu' ydu

Sözlesmeleri imzaladiktan sonra Oda'ma girip pijamalari giydim ve Gii yi aramistim.Neler yaptigimi,kimleri gördügümü ve SM in nasil biyer oldugunu anlattiktan sonra telefonu kapatmistik.

Saat 12ye geldigini görünce yatmaya karar vermistim.Kafa'mi yastigima koyunca garip bi sekilde tuhaf hissettim..uyuyamiyordum...En son böyle bisey oldugunda 14 yasindaydim Busan'dayken mahallemiz'de bir cocuga asiktim..Ne yazikki Cocuk tasinmisti ve ilk platonik askim'da böylece kaybolmustu.. 

Ne olmustu böyle?...Karnimda tuhaf bir his vardi...Ve gözlerimi kapattigimda Kai'yin kolumdan tutmasini ve yakinlasmamizi görüyordum...

Bu Olamaz degilmi ilk günden? Sacmalamayi kes Min-Hee onlar senin Sunbae'lerin daha ilk günden böyle sacma sapan seyler düsünmemeliyim! Ayrica SM den birnden hoslanamam hemde yeni baslamisken..Bu Skandal olmaktanda cikar,daha yeni baslamis olan Kariyerim bile biterdi.

(Exo~Kai) Yasak AskHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin