Selam Bölümü

335 48 17
                                    

♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥ .:。✿*゚'゚・✿.。.:♥

Selam herkese! Yepyeni bir kurgu ile karşınızdayım.

Bu kurgu sizin içinizi ısıtacak çok tatlı bir kurgu, çok tatlı bir romantik komedi hikayesi. Okurken sizi dertlerinizden uzaklaştırıp mutlu bir dünyaya götürecek, eski mutlu zamanlarınızı hatırlayacaksınız.

Aşk her zaman karşılıklı olan bir duygu değildir maalesef. Bu hikayede iki insanın birbirleriyle anlaşarak aşkı bulduğunu göreceksiniz.

Yer yer kızacağınız ama onları hatalarıyla seveceğiniz, zaman zaman onlar için üzüleceğiniz ama onları çok benimseyeceğiniz karakterlerle tanışın, Ceren ve Engin Faruk.

Baştan uyarı; küfür ve argo içerir! Aynı zamanda günlük konuşma diliyle yazılacaktır.

Aşk Ortağı'na hoş geldiniz! Umarım keyifle okursunuz.

Seviliyorsunuz.

♥ .:。✿*゚'゚・✿.。.:♥

Tanıtım;

Genç kız karşısında kendisine alayla bakan çocuğu süzdü. "Oradan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum ama buradan tam bir salak gibi görünüyorsun."

Çocuk kendinden emin bir şekilde kıza bir adım yaklaşarak "Gözlerime iyice bak, o zaman nasıl göründüğünü anlarsın." Gözlerini belirterek kızın ela gözlerine baktı, kızın bakışlarında hafif kızgınlık ve merak vardı.

Kız göz devirdi. "Bu duyduğun en saçma şey, ayrıca filmde falan değiliz. Bu fikrin için başka bir kız bul, benim senin saçma sapan fikirlerine ayıracak vaktim yok."

Kız ileri adım atmışken çocuk kızın bileğini tuttu, kız sert bakışlarını çocuğa çevirdi. Çocuk hafifçe kıza eğilerek "Amacımız aynı, duygularımız aynı, istediğimiz şeyler aynı. Senden daha iyisini bulamam, istediğimiz şey gerçekleştiği zaman yüzümü görmeyeceksin."

Kız bu fikri saçma bulsa da çocuğun kararlı ve istekli gözlerine bakarak "Söz mü?"

"Söz."

♥ .:。✿*゚'゚・✿.。.:♥

💜

Aşk OrtağıWhere stories live. Discover now