16

380 11 2
                                    

Jay

"Ik moet zo weg maar je bent vrij te gaan en staan waar je wilt." Ze kijkt me verbaast aan en knikt traag. "Echt, er gaat je niets gebeuren." Ze glimlacht en kijkt weer naar haar half opgegeten kom.

"Ik ga wel mijn beste vriend laten komen, als je dat niet erg vind?" Ze knikt opnieuw en vraagt dan wie dat is. "Simon. Ik ken hem al heel mijn leven. Maar als je liever alleen bent is dat ook goed." Ze schudt haar hoofd.

"Ik vertrek dan maar eens, tegen het avond eten ben ik terug." Ik loop naar haar toe en geef haar een kus op haar kruin. Verbaast van mezelf loop ik snel naar de deur, hopend dat ze het niet erg vond.

Met een zucht sluit ik de deur achter me en mindlink Simon en de informant van het pack, Levi. Simon staat binnen de 10seconden voor mijn neus en Levi volgt een seconde later.

"Bedankt om zo snel te komen. Simon, zie je het zitten om een dag door te brengen met Eleonora? Ze praat niet veel dus je mag er niet veel van verwachten." Hij knikt en gaat alvast naar binnen. "Levi, wat had je gevonden over haar ouders?"

Hij zucht en kijkt me met verdrietige ogen aan. "Ik vond eerst niet veel, maar toen je me vertelde dat ze haar graag snel uit huis wouden, dacht ik dat ze misschien wel een 'geschikte' opvolger hebben gevonden."

Ik knik, ze is geschikt maar niet in de ogen van haar ouders. Dat was al duidelijk vanaf de eerste keer dat ik haar zag. "Enig idee of het waar is wat je dacht?" Hij knikt dit keer en stapt met mij verder naar het plein.

"Ze hebben een zoon, een wolvenzoon." Onbegrijpelijk kijk ik hem aan. "Waarom hielden ze hem dan verborgen?" Hij toont een foto van de krant en even geloof ik niet wat ik zie, tot het besef wat voor een enorm vervelende moeder ze had me te boven komt.

"Het is de zoon van een andere man, dus vermoorde ze haar nieuwe man. De vader van Eleonora."

Bound to youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu