dec.6.Luka - Mikulássapka

301 24 8
                                    


Ezen szavakat kaptam Sakuralexia által és fűztem egy jópofa kis történésbe... olykor bosszankodtam, de élveztem a történet írását, miután gondolataimban megragadtam a legkézenfekvőbb szálat és elkezdtem belőle a történetet szőni. Remélem neked is legalább akkora móka lesz az olvasása mint nekme az írás :D

Mielőtt belefogunk, tartom magam hozzá, hogy még mindig szigorúan maradunk  🔞✅karika mentes zónában, hogy éreztessük- reklámozzuk, nem csak szexjelenetekkel lehet élvezetes történetet írni.

Nyugi nem fogom feladni az olyan történeteimet sem, csak éppen ebben a sorozatban nem az kapja a fő szerepet ! - azért itt egy ici pici karika becsusszan ^_^' de semmi más nem csúszik sehová 😂komolyan!

A történet eredetileg később következett volna, de Nóri jelezte, hogy mikulásra tök kézenfekvő ezt kiraknom. Szóval élvezzétek ♪♫

***

Képzeld el, hogy ülsz a szaunában, minden csupa gőz, körbeölel a jóleső melegség, miközben egy szál törölközőben, jólesőn dőlsz végig a puha fa padon. Minden egyes lélegzetvétel egyszerre felüdít, és elálmosít. Képzeld, hogy próbálod kipihenni azt az ólmos fáradtságot, amit a hajnalig tartó karácsonyi bulizással sikerült elérned. Az a sok tánc, a dübörgő zene, a diszkófények villódzása, a sok karcsú nyakú pezsgőspohár, amelynek a fenekére néztél azért, hogy feloldd mindazt a sok feszültséget, amivel egyetlen éjszaka alatt kellett szembenézned.

Hogy szembesülsz vele, ahogy a hosszú évek óta imádott srác összegabalyodva csókolja a legutálatosabb békaképű osztálytársadat az alig észrevehető kis erkélyen a hűs decemberi éjszakában.

Pofára esés a köbön mert nem, ez nem tévedés. Úgy össze voltak kuszálódva a végtagjaik, hogy az sem látszott melyik kié, s aztán mintha mi sem lenne természetesebb, szexelni kezdtek a fogadóterem hatalmas bársony függönyei mögött meghúzódó apró balkonon úgy, hogy a falhoz-préselős szenvedélyes aktust alig üvöltötte túl a váratlanul beficcenő Jagged Stone rögtönzött koncertjének a hangzavarja.

A teljesen lerészegedett Chloé Bourgeois retinájába égett a látvány egy életre. Szerette volna hinni, hogy Adrien csupán a testi vágyait éli ki a kis félig kínai férgen, de kár volt áltatnia magát. Az a képzelt kapcsolat, végleg dugába dőlt, amit kisiskolás kora óta dédelgetett magában. Az ő lelkivilágával egyetemben.

Kisírt és kialvatlan fején a zuhany sem segített, hát bevette magát a legfelső szinten található élmény szint szauna kabinjába, hogy a meleg gőzzel távozzon belőle a maradék alkohol és a keserűség, amit a kemény koppanása miatt nyelt literszámra.

Így zsibbadva, kábultan, jólesett a pokol, amit érzett a bőrén, mintha csak lelkét perzselő érzései ülnének ki a kabin belsejére. A szálló vendégei még egy darabig nem fognak megindulni portyázni, s a tegnapi fergeteges buli után, biztosan nem a szauna lesz az első hely, amit látni akarnak, hanem a vécékagyló vagy az étkezőasztal porcelánja. Attól függően, hogy mennyit ittak az ingyenes piakészletből. Ezen felbuzdulva csörtetett át a zuhany alól – nedvesen – egyenesen a liftbe, majd a frissen beindított kabinba vetődöttt, mindezt egyetlen fehér fürdőlepedővel a testére tekerve.

S most képzeld el, hogy alig tudatosult benned, hogy másnapos vagy, szédülsz, hányingered van, alig állsz a lábadon, a kabin ajtaja kinyílik, kamaszos nyerítés harsan, s már csapódik is be, és mire lustán felnézel a pihenésedet megzavarókra, már csak egyetlen fickó áll veled szemben hatalmas szemeket meresztve rád.

Reflections - MiraculousWhere stories live. Discover now