Hello my old friend

232 28 3
                                    

- 14 octombrie 1971 -
" Mi-am strans hainele din apartamentul, sau mai bine zis fostul apartament, al meu si al lui Calum. Nu-mi vine sa cred ca aproape doi ani de zile am locuit cu asemenea persoana.
-Unde crezi ca pleci? Calum se apropie incet de mine si ma apuca de mana.
-Lasa-ma in pace! Am tipat si mi-am tras mana din stransoarea lui. Esti drogat, am soptit, nu avem ce discuta acum.
-Pleci din locul unde ne-am petrecut aproape doi ani impreuna, iar cu o seara inainte totul era okay si-mi spuneai ca totul va fi bine, huh? Isi lipeste corpul de al meu astfel incat privirile noastre s-au intersectat.
-Esti drogat! Cum dracu te astepti sa am o conversatie normala cu tine in momentele astea. Am marait, uitandu-ma in alta parte. Nu cred ca mai avem ceva de vorbit oricum."

- 10 aprilie 1973 -
Am urmarit incet cum sicriul tatei este asezat in groapa, aruncand apoi un trandafir alb peste acesta cu o scrisoare legata de el.

"Nu o sa am nimic de regretat fata de tine. Nu ai stiut sa ma inveti ceea ce trebuie. Decat ce a fost gresit. Sper ca acolo unde ai ajuns sa ma vezi si sa fii pedepsit pentru tot ce mi-ai facut. Am incercat sa fiu cea mai buna, in toate ca sa poti avea cu ce te mandri si tu, dar si mama. Mama m-a invatat să fiu puternica si sa rezist pentru ca stia ca, la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, amandoi veti pleca de langa mine. Recunosc ca pana acum am facut multe greseli si stiu ca nu am reusit sa fiu perfecta sau macar sa fiu cea cu care ati fi putut sa va mandriti. Si de asta sunt cel mai dezamagita, dar o sa reusesc si voi incerca sa lupt.

A ta fiica,

Lara."

Am iesit din cimitir urmata de Cassidy. Da, ea inca este aici pentru mine si apreciez asta. E singura persoana careia ii multumesc si acum ca mi-a ignorat insistentele de a ma lasa in pace.
-Ma duc acasa. Am oftat.
-Calum...intreaba de tine. A zis Cassidy incercand sa ma priveasca in ochi.
Nu am spus nimic si am imbratisat-o apoi m-am indreptat spre casa.

2 saptamani mai tarziu

M-am ridicat lenesa din pat incercand sa ignor bataile in usa.
-Vin acum!
Am alergat pana la usa si cand am vazut cine se afla in dreptul usii ramasesem socata.
-Ce faci aici...? Am soptit.
-Am venit sa te vad. Am auzit despre tatăl tău și...am vrut sa văd cum te simți, un mic zâmbet ii apare in colțul gurii și își baga privirea in pământ.

Era Calum si slava cerului ca nu era drogat. Totusi, au trecut doi ani, s-a schimbat mult.

-Arati diferit, in sensul bun, cred. A inceput sa chicoteasca la incercarea mea esuata de a nu parea ca ma holbez la el.
-Au trecut doi ani, Lara, mi se pare normal sa ma fii maturizat. Se apropie de mine ca sa ma imbratiseze.
L-am imbratisat strans inhaland parfumul sau. Arata dumnezeieste si pot spune, cu mana pe inima, ca incep sa realizez de ce m-am indragostit de omul asta acum patru ani. Chiar daca acum doi ani incercam sa-mi dau seama cum am putut locui cu un asemenea om, abia acum am gasit raspunsul.
-Uhm, tu nu te-ai schimbat deloc. Zambeste si imi ia mainile in ale lui. Se uita atent la incheieturile mele observand mici linii rosiatice, care din nefericire erau recent facute. Inca mai faci asta? Chiar si dupa patru ani?
-Stii ca nu ma voi putea opri. Imi musc buza si imi trag manecile bluzei peste incheieturi.
-O sa ajungi mai tarziu, cam peste douazeci de ani cam asa, sa-mi multumesti pentru incercarile mele, fara rezultat acum, care te-au convins oarecum sa te lasi de asa ceva. Si-a pus mana stanga pe obrazul meu mangaindu-l usor.

MA DUC SA MA DAU CU CAPUL DE PERETE DADADADA. na ca am postat si stiu ca nu cred ca ati inteles mare lucru din povestea asta asa ca mai bine va explic acum pana nu uit :))) deci ce este scris cu litere oblice si ingrosate este o amintire ( la n ani ) care este ori din perioada cand era adolescenta sau ma rog de la 16 ani in sus, iar paragrafele cu litere oblice sunt amintirile recente, adica mno destul de recente. Sper ca ati inteles in mare parte pentru ca asa mi-a venit mie goanga pe creier sa fac povestea asta :)) don't judge me :)) so peace people eu va las, noapte buna, somnic pufos :')

-hemmy :3

Suicidal People || in pauzaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن