Final

173 10 2
                                    

Ma așez pe un pat, cu mintea pierdută.
A:Hey? Ești ok?
I:Tata a murit, Andrei.. Nimic nu mai are rost..
A:Cu timpul totul va trece.
I:Nu...Știu că nu s a terminat. Va veni după mine. Știu asta.
Ies din casa. Ma uit în jur, puțin panicată. Am o senzație foarte ciudată, de parca cineva m ar urmări din întuneric.
Stâlpurile încep să și aprindă luminile. E târziu. Deschid telefonul. Pe fundal apare o poza cu mine și tata. 22:34. Ma uit în stânga, apoi în dreapta și traversez strada. Mi e frig. Am doar un hanorac gri pe mine, dar e destul de subțire. Pe lângă mine trece o femeie care se uita insistent la mine de parcă m ar cunoaște. Dar cine sa mă cunoască? 14 ani închisă în casă.
Mă uit din nou în dreapta și observ o clădire. Este lumina înăuntrul ei. Aici mă aducea mama când eram mică. Știu că , atunci când era mai frig afară , mergeam la cofetărie și cumpăra niște eclere și ne așezam pe scările acelei clădiri și mâncam.
Zâmbet. Merg în continuare. Ma uit în spatele meu și observ un bărbat cu un zâmbet pe față desprins dintr-un film de groază. Măresc pasul. Mă uit dezorientată în toate părțile să văd dacă mai e cineva pe stradă care să observe că ceva nu e bine. Dar peste tot e liniște. Strâng  pumnii, deși tremur din cap până în picioare și mă întorc către omul acela.
I:Ești de al lui David, nu?!
Nu răspunde, doar continuă să se apropie de mine.
I:Dacă te a trimis să mă elimini, fă-o! Nimic nu te oprește! Ce e mai rău decât sa mori de ziua ta? Haide! Nu ai nimic de pierdut! Mama, tata, au murit! Nu mai am familie, ce rost mai am?!
M:Tu ești motivul pentru care fratele meu, David, s a sinucis în închisoare!

~foc de arma~

Și... Am ajuns aici, pe mijlocul trotuarului, într-o baltă de sânge. Încerc să deschid ochii. Tot ce văd este un fulg de zăpadă, al primei ninsori. Și o mai văd pe mama, care îl îmbrățișează pe tata, zâmbind în întuneric.

THE END!

Hey! Oficial Darkness se termină aici. Sincer nu mă așteptam să se termine cartea asta așa. Voiam sa aibă un final fericit adk totul să se oprească la capitolul 49,dar am zis că trebuia sa fac ceva cu Marco. Pentru cei care nu ați fost atenți la detaliu, încă din primele capitole din primul volum, Marco a apărut ca personaj negativ. Acesta dorea sa îi facă rău Marei, dar nici eu nu aș fi crezut că el va fi mâna dreaptă a lui David și îi va termina pe toți. Whatever, cred că a fost un final destul de ok, sper sa nu plângeți pe aici. Bye!

Darkness - CONTINUARE "PROFUL MEU" FINALIZATĂWhere stories live. Discover now