14. Rész

3K 203 7
                                    


Anya megrázza a fejét és azért egy jó nagy adagot szed nekem mire idegesen nézem a tányért, majd Kookra nézek. Annyira gáz lesz ennyit megennem előtte. Nem fogom megenni. Ezt nem ehetem meg előtte. Mikor mindenki kapott elkezdünk enni és nehezemre esik lenyelni minden falatot. Annyira dagadt vagyok így is és most még Jungkook is itt van.. A fél tányér után leteszem a kanalat és felsóhajtok.
-Nem bírok többet enni, mondtam neked anya hogy nem fogom tudni megenni.
-Jó, oké a második.. - kezdi de félbeszakítom, mielőtt nagyon megkívánnám azt a bizonyos második fogást.
-Nem vagyok éhes köszönöm, felmegyek. - motyogom és kitolom a székem.
-Na itt vagyok! - lépdel apa az asztalhoz mire mordulva egyet visszahúzom a székem és maradok a dagadt seggemen. Anya szed levest apának, majd csókot váltanak, mire én sandán Jungkookra pillantok aki őket nézi, láthatóan nagyot nyel, majd rám néz csillogó szemekkel. Kitágulnak szemeim és szívem hevesen kezd verni. Ez az egész egy álom volna? Beképzelem magamnak hogy létezem és hogy tetszem neki, mert nekem ő annyira tetszik? Mert ő tökéletes! De én? Nekem ennem sem szabad.. Úristen annyira dagadt vagyok. Talán már innom sem kéne, csak akkor ha már muszály? De annyira úgy néz mintha akarna valamit. De mégis mikor hozzáérek elrántja a kezét. Akármennyit agyalok nem bírok rájönni mi van most.. Úgy néz mintha kívánna engem. Ami ugyebár lehetetlen mert dagadt vagyok. Rohadtul. - Minden rendben volt veletek srácok? - kérdezi apa mire kikerekedett tekintetemet felé vezetem.
-Igen. Minden a legnagyobb rendben. - motyogom halkan, mert nekem most semmi sme jó. Nem akarom hogy itt legyen Kook. Bár sosem jelent volna meg itt! Gyűlölöm hogy játszik velem! Gyűlölöm hogy így néz rám. Gyűlölöm mikor megérint mert felrobbanok akár egy kis testi kontaktunktól is. Az egész helyzet hányingert kelt bennem. Annyira gyenge vagyok minden értelemben. Ennyi miatt teljesen kikészülök.. Teljesen elvetted az eszem Jeon Jungkook! Ezért gyűlöllek. Ezért szeretlek! Ezért vagyok oda érted teljesen! Ezert akarlak halálra csókolni!

Innentől itt is úgy halad a sztori mint instán és már készül a következő sztori, ami rendes wattpadod lesz csak mert instán egy ideig még csak ez lesz kint. ❤️❤️

TÉGED AKARLAK//JIKOOK//befejezettWhere stories live. Discover now