Capitolul 35

1.7K 91 5
                                    

Perspectiva lui Julian

"Nu te cred," Aiden a spus acoperindu-și gura cu o mână. Am rămas tăcut, privindu-l cu regret. "Atomii sunt primele lucruri pe care le-am învățat."

"Doar nu se lipește, nu-mi pot aminti niciodată care e numărul atomic sau măcar ce e acela, "am răspuns, vocea mea devenind din ce în ce mai scăzută iar ochii săi mai largi.

"Nu am realizat că ești atât de slab," el a spus, trecându-și mâna prin părul său întunecat. "Am plănuit să trec peste lucrurile la care aveai nevoie de ajutor și să formez o shcemă sau ceva, dar tu nu știi nimic."

"Nu aș merge atât de departe încât să spun nimic," am răspuns, făcându-l să-și ridice sprânceana îndoielnic.

"Julian,ce e un Trasnformator?*"

"Ei bine nu pot explica foarte bine, dar sunt Decepticoni și Autobo-"

"Nu! Dumnezeule nu filmul!", el a exclamat făcându-mă să mă încrunt. "Ești mult prea slab, de ce ai ales toate cele trei științe dacă nu te pricepi la nici una?"

"Nu știu," am răspuns sincer, făcându-l să ofteze.

"Ar trebui să renunți la una sau două, păstrează biologia pentru că te pot ajuta cel mai mult aici," el a sugerat, făcându-mi mintea să se gândească la posibilele rezultate dacă aș face asta.

"Cu ce le-aș înlocui?",am întrebat  privindu-i fața extenuată.

"Perioade libere," el a spus, când mi-a văzut expresia de pe față el și-a rotit ochii în înțelegere. "Alege un sport sau instrument."

"Mă voi gândi la asta mai târziu,"am spus, făcându-l să zâmbească larg.

"Deci asta înseamnă că vei veni cu mine la petrecere," el a spus cu speranță în timp ce se uită la mine prin ochelarii săi.

"Este una unde trebuie să fii costumat, "am răspuns, făcându-l să mormăie.

"Costum. Am planificat ceva pentru noi, haide "el a spus, trăgându-mă de mâini.

"Nu am fost niciodată la una,"am răspuns, făcându-l să zâmbească drăcesc.

"I'll pop your party cherry*",el a spus făcându-mă să-mi rotesc ochii.

"Nu-mi plac astfel de lucruri, aș prefera să stau acasă și să citesc," am spus simplu.

"Tu vei crește ca o persoană,"el a oferit, făcându-mă să mă încrunt."Te rog, pentru mine."

"Promite-mi că vei sta cu mine, nu vreau să stau pe o canapea murdară cu o mulțime de persoane nefericite," am spus, făcându-l să zâmbească larg.

"Promit!," el a strigat fericit  și a strâns toate lucrurile noastre în ghiozdanul său făcându-mă să încrunt atât în interior cât și la exterior în timp ce-mi privesc pixurile zburând în ghiozdanul său. "Trebuie să mergem acum."

"De ce?", am întrebat, încă puțin iritat în timp ce m-a tras de pe scaun și a alergat din noua librărie frumoasă a haitei. Am petrecut cât de mult timp posibil în acest loc, am venit aici să mă relaxez după școală dar Aiden a venit la mine prea repede.

"Pentru că e nevoie de mult timp pentru machiaj ."Creierul meu s-a oprit în timp ce mă uit la spatele lui Aiden în surpriză la ce tocmai am auzit.

"Machiaj? Poate tu chiar ești gay,"am spus, chicotind când și-a întors capul agitat.

"Nu sunt gay," el a spus încet. "Sunt Julisexual, "el a terminat cu un ton mult mai delicat.

Alpha Mates- mxm-TRADUCERE✔️Where stories live. Discover now