19

1.2K 47 0
                                    


2 nap mulva...

Reggel felkeltem, elmentem a furdobe feloltoztem, majd lementem reggelizniz szokasosan anya nem volt lenn. Megcsinaltam a reggelimet, majd elindultam az iskolaban.
Ryan meg Lisa mind 2 naoban probalkoztak velem beszelniz de nem voltam hajlando.
Mikor a suliban ertem leultem majd vartam, hogy jojjon a tanar.

Ma Ryan meg Lisa sem *zaklatott*, lehet hogy most tenyleg vege lett mindennekk.

Lisa az ultolso 2 orat lelogta, amit furcsaltam, mert soha nem csinalt ijet, de mindegy.

Mkst indultam haza az iskolabol, utkozben beugrottam a Starbucksba venni egg teat. Mikor a hazam elott ertem egy rozsbol allo szonyeg volt a haztol egesszen a kapig. Omg, beleptem mert furcsaltam. Mikor az ajto ele ertem, kinyitottam, bent is a foldon szetszor voros rosszaszirmok. Kovettem a szirmokat ameddig a nappaliban ertem. Ott Ryan egy gyonyoru vorosrozsakbol allo csokrott tartott a kezeben.
-Lexi, kerlek halgass meg, most az egyszerrr kerlek.   Mondta, en csak bolintottam, de ereztem hogy konyek szoktek mar a szemembe...
-Lisaval, az csak egy veletlen volt, nem akartuk, reszegek voltunk, azt se tudtuk mi a faszt csinalunk. Lisa hidd el nekem en nem akartam se Lisa, csak szimplan megtortenttt, kerlek bocsass meg, en jobban szeretlek mint akarkjt eddig, kerlek, SZERETLEK.    A konyek mar utat tortek es mar jeservesen sirtam.

Mi legyen? Bocsassak meg vagy nem? Essek bele ujra a csaotaba vagy nem?

-Megbocsajtok, de ha negegyszer ijet csinalsz megollek.    Mondtam majd atolelte.
-Megigerem, nem kesz tobb ijen soha.
-Amugy jo a hajad.
-Koszi, mondtam majd megcsokoltam.
-Anyira hianyoztal... mondta
-Te is nekem. Mondtam majd ujra megcsokoltam.

Ryannal meg beszelgettunk egesz este 6 ig. Ryan nem nagyon jol fogata a baratsagomat Emmaekkal, mert szerinte nem jo tarsasag, megmondtam neki hogy mostar ok is a barataim es szeretem oket, megertette.

Ryan elmondta azt is, hogy Luke megertette oket elsobol, es mwg mindig egyutt vannak, boldogan Lisaval, orulok neki. Remelem boldogok lesznek, es remelem boldogok leszunk mi is.

Omg, el se hiszem ulolso elottti resz.
Nesokara jon, es a 20 reszen kivul lehet kesz egy epilogus.

Silent Love (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now