Cinci: Prezentările

323 42 51
                                    



— Ia uite, pe cine avem noi aici?

Rhea și Blaine deschiseră ochii în același timp, treziți de vocea puternică ce le tunase lângă urechi. Clipiră des de câteva ori și apoi își ridicară năuciți privirile.

Brunetul rânji larg atunci când îl recunoscu pe tânărul din fața lui. Se ridică iute și îl îmbrățișă, dând mai apoi mâna într-un salut parcă repetat.

— Străine, cât să fi trecut de la ultima ta vizită, o săptămână, două?

Blaine râse și-i făcu semn înspre Rhea.

— Eric mă numesc, încântat, spuse, întinzând mâna.

Blonda i-o apucă, strângând-o ferm. Fu uimită de finețea pielii tânărului. Aceasta îi era moale și strânsoarea plăcută. Degetele lui se încleștară în jurul mâinii ei, întorcându-i-o așa încât să fie deasupra, iar podul palmei lui să fie îndreptat spre cer. Fata scânci atunci când simți o înțepătură puternică venind dinspre încheietură, și-și mută iute privirea la degetele lui Eric. Acestea se înroșiseră, murdare de sângele ce i se prelingea din rana provocată. Rhea vru să-i dea drumul, dar băiatul nu o lăsă. Strânsoarea deveni mai puternică și privirile li se intersectară. Ochii lui Eric o prinseseră într-o strânsoare puternică, iar culorile irișilor săi păreau a se schimba constant. Fata putu simți, treptat, cum fiecare strop de energie din corpul ei se scurgea, se evapora. Capul începu să-i pulseze și ochii să o doară. Genunchii i se înmuiară și își simți inima bătând din ce în ce mai încet. Dacă nu ar fi fost Blaine în spatele ei, să o prindă, fata ar fi căzut demult, izbindu-și capul de țărână.

— Eric, tună brunetul. Las-o mai moale, drace!

Acesta îi dădu drumul fetei, rânjind mulțumit.

— E mai puternică decât ai crede, spuse, apropiindu-se de ea. Și ai un mascul în tine. Blaine, zodia partenerei tale este mascul, adăugă, râzând. Nu prea o să ai viață bună lângă ea.

Ridică degetul arătător și îl lipi de fruntea fetei. Unghia îi era anormal de lungă și de roșie, iar din vârful acesteia pornea, pe sub piele, o dungă sângerie ce i se continua pe braț, apoi gât și până la ochiul drept, al cărui porțiune albă era acum vișinie. Apăsă cu vârful unghiei pe pielea fetei, crestând-o ușor. Locul în care cei doi se atingeau deveni rapid fierbinte, și o căldură plăcută i se împrăștie în corp. Își putea simți inima pompând mai cu viață. Nu dură mult până își reveni aproape total, reușind mai apoi să se țină pe picioare. Tânărul scoase vârful unghiei din carnea fetei și șterse cu degetul mare urma de zeamă roșiatică ce-i mai murdărea pielea. Ochiul lui revenise la culoarea normală, iar dunga sângerie dispăruse și ea.

— Ce... a fost asta, reuși să îngaime, aruncând un braț pe după gâtul lui Blaine.

Eric zâmbi.

— Eu sunt vampir, ridică el din umeri. Și se întâmplă să fac parte din familia regală, lucru care-mi dă anumite avantaje. Ceea ce am făcut adineaori mi-a oferit un fel de analiză a energiei tale, una spirituală și fizică, mi-a spus cât de rezistentă ești și cât de puternice sunt puterile tale.

— Dar ce anume ai făcut, ce a fost cu înțepătura aia? întrebă ea, analizându-și încheietura. Și unde naiba e rana? Pot să jur că mi-a curs sânge de undeva! adăugă, observând că nu avea nimic.

Eric se apropie de ea și ridică degetul arătător.

— Vezi unghia? începu el. E... ca un pai. Sau un aspirator. Atunci când am dat noroc cu tine, ți-am înfipt vârful în piele și ți-am „supt" sângele. Nu pe tot, desigur. O parte. Sângele tău s-a amestecat cu al meu și așa te-am putut „simți". Analiza. Apoi ți l-am înapoiat. Aveai nevoie de el mai mult decât mine, râse.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 20, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Suflet de FocUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum