~9~

27 1 0
                                    

Je nedeľa a Zoey sa zobudila na bolesť hlavy. Len po chvíli si všimla, že nie je vo svojej izbe, ale v Chadovej. Všetko bolo také isté ako keď spolu chodili. Nič sa nezmenilo. Bolesť hlavy ju znova prinútila ľahnúť si na posteľ. Potom si všimla, že na stolíku má vodu s tabletkou. Rýchlo ju prehltla a zapila. Nemala to preháňať. Vôbec si nič nepamätala a bála sa stretnutia s Chadom. Na sebe mala Chadove tričko a svoje oblečenie si našla poskladané na stoličke. Zarazila sa a obliekla sa tak rýchlo ako jej to stav dovolil.

Otvorila dvere na izbe, poobzerala sa a pomaly kráčala po schodoch. Chadovi rodičia neboli doma, pretože to boli ľudia narodení len pre kariéru. Chad bol jedináčik a celý život si to aj užíva. Započula hlasy z kuchyne. Chlapské hlasy. Pomalým krokom vošla do veľkej kuchyne spojenou s jedálenským kútom. V kuchyne rozvoniavalo jedlo a Zoey si až potom uvedomila aká je veľmi hladná.

Tobias sedel na barovej stoličke a Chad niečo pripravoval na jedenie. Boli to lievance. Tá vôňa jej pripomenula všetky spomienky na ich vzťah, keď boli spolu a šťastní. Chlapci sa pozreli na Zoey. Chad sa zatváril previnilo a na Tobiasovej tvári sa pohrával úškrn.

,,Si hladná?" spýtal sa Chad, ale na Zoey sa nepozrel. Nemal na to silu po tom všetkom. Večer ju uložil vo svojej posteli a prezliekol ju do jeho trička. On odišiel do hosťovskej, aby nemusel spomínať na spomienky, ktoré sa mu vynárali vždy, keď sa na ňu pozrel. ,,Áno." odpovedala mu potichu a sadla si vedľa Tobiasa. Pred ňu položil tanier s lievancami, ale nepozrel sa na ňu. Vyhýbal sa jej pohľadom. Dala si prvé sústo a všetko sa vracalo. Vždy, keď bola u neho, na raňajky Chad robil lievance. Bolo jej do plaču, ale nedala to na sebe znať.

,,A teraz mi povinne povedzte čo sa medzi vami stalo." povedal prísne Tobias a pozrel sa najprv na Chada a potom na Zoey. Zoey sklonila hlavu a Chad sa oprel o kuchynskú linku. ,,Ja čakám." povedal naliehavo Tobias a prekrížil si ruky na prsiach.

,,Podviedol som ju." povedal Chad, ale na Tobiasa sa nepozrel, zostal zaskočený a pozeral sa na neho či to myslí vážne. Takéto niečo Chad nemohol urobiť. Veľmi si zakladal na dokonalom vzťahu, pretože nechcel byť taký ako jeho rodičia.

,,Nie, Chad nemusíš ma zastávať. Bola som to ja." Tobias sa pozrel na Zoey, ktorej sa spustila slza po tvári. ,,Ja som zmätený." poznamenal a Zoey mu to vysvetlila: ,,Bola som na jednej párty a opila som sa tak ako včera, myslím, že to bolo ešte horšie ako včera. Bol tam aj Ryan a stalo sa."

,, Ten Ryan čo minulý rok maturoval?" spýtal sa Tobias, aby si bol istý kto to je. Zoey prikývla a pokračovala: ,,Priznala som sa Chadovi, pretože som sa cítila strašne. Chcel mi odpustiť, ale poznala som ho veľmi dobre a vedela som, že sa bude trápiť. Skončili sme to a myslela som, že to bude fajn, že na všetko zabudneme, ale aj pri týchto lievancoch sa mi vynárajú spomienky." pozrela sa na lievance a tanier posunula od seba ďalej. ,, Niečo mi hovor Zoey. Nechcel som to tak."Chad sa na ňu pozrel a Zoey po chvíli zdvihla hlavu a pozrela sa naňho.

,,Vy ste strašní." poznamenal Tobias a Zoey sa na neho namrzene pozrela a povedala: ,,Idiot, pokazil si romantickú chvíľku." keď to povedala, Chad sa usmial a potom sa znova prísne pozrela na Tobiasa a spýtala sa: ,, Kde je Olívia?"

,, Neboj sa, zaviezol som ju domov." pretočil očami a urazil sa, že mu tak neverí. ,,Nič si jej neurobil." poznamenala prísne a on skrčil obočie: ,, Myslíš si, že by som jej nejako ublížil? Ošetrila mi nos. Chad ak som dostal tú päsť od teba, tak ti to vrátim. Pozri sa na môj nos." Chad sa na ňom začal smiať. ,, Ty si ako žena." poznamenala so smiechom Zoey a vyslúžila si od neho nepekný pohľad.

,, Nechám vás hrdličky." povedal s úškrnom. Chad hneď vedel čo mu behá po rozume. Položil mu kľúče od auta na kuchynskú linku a odišiel.

StrateníWhere stories live. Discover now