/1/

9.3K 76 22
                                    

Bölüm şarkısı ( aviva-pricesses don't cry)

***

Video başladığına dair ses duyulur. Banyoyu dolduran su sesi kayda alınırken, görüntüye Rose girer. Üstünde ki büyük gömleği yavaşça kameraya bakarak çözer. Kamera sadece vücudunu ve dolmak üzere olan Küvet'i kaydediyordur.

Üstünde ki gömleği kollarından sıyırıp kenara bırakıyor, bedenin de ki küçük morluklar gözler önünedeyken, altında ki gri erkek şortuna dokunmadan küvetin kenarına oturuyor.

Yüzü şimdi görünmeye başlıyor. Şişmiş uykulu gözleri, dağınık griye dönen turkuaz saçları... Yine çok güzel. Gözleri parlıyor, hafifçe gülümseyerek kameraya bakıyor. Sanki beni görüyormuş gibi...

Ellerini iç çamaşırının askılarına yerleştiriyor. Hafifçe oynarken başını eğiyor. Dalar gibi olduğu sırada  küvetteki su taşıyor, o zaman farkına varıyor Rose. Su sesi kesilmiş, yerini sesizliğin aldığını. Omuzlarından düşürdüğü askıları bırakıyor.

Yavaşça umursamaz hareketler ile suyu kapatıyor. Beklemeden bacaklarını küvetin içine sokuyor, bedeni su ile buluşunca kamera'nın odağı ona yaklaşıyor. Sanki birisi çekiyor gibi onu, yanlız değil.

Gülümseyerek, ellerini suyun altına atıyor. Titrek bir nefes alıp, gözlerini kendisine odaklı kameraya çeviriyor. Sinirli gibi, çenesini sıktığını fark ediyorum, ya da üzgün.

Gözleri yine parlıyor, bu kez daha farklı. Dudakları ince bir çizgi halini alırken gözleri kapanıyor. Başı arkasına düşüyor, nefesi ciğerlerini acıtıyormuş gibi hızlı soluyor. Ya da boğuluyormuş gibi...

Dudakları aralanıyor. Tek duyulan hıçkırıkları, sonlara doğru garipleşiyor. Gülmeye başlıyor, sanki espiri yapılmışta kendini tutamıyor gibi.

Dişleri kalın alt dudağını sertçe kavrıyor. Şimdiden kızarıyor dudakları, oysa öpüşmemizde kızarırdı sadece, ya da ben onu hiç ağlarken görmemiştim...

Tekrar hıçkırıyor. Bu kez omuzları sarsılıyor. Derin bir nefes alıp gözlerini siliyor. Kameraya bakarak burnunu çekiyor. Kaşları çatık, üzüldüğünde olduğu gibi..

' Özledim Lili...

Gözlerini kapatıp parmaklarını dudaklarına bastırıyor. Beden dili, genelde konuşmaz böyle yapardık. Onu öpmek istediğimde dudaklarına dokunurdum. Parmakları dudaklarından kayıp sol göğsünün üstünde durdu.

' Burası ne  halde, ne yaşanıyor hisediyor musun Lili?

Eli tekrar kaydı aşağı ,karnını üstünde durdu. Karnını okşayarak gülümsedi. Kıvrılan dudakları nefesimi kesti. Bir kez daha pişman oldum.

' Hayallerimizi özlüyorum. Sana söyleyebileceğim tek şey bu. Zorlanıyorum. Nefes almak bile canımı acıtıyor. Ne ara oksijen boğar oldu insanı?

Güldü. Ben bir kez daha pişman oldum, gülüşü ile. Gözlerim doldu.  Ellerini arkasına attı. Askılarını düşürdüğü iç çamaşırını çıkarıp attı kenra. Kızarmış gözleri ile kameraya yaklaştı. Dudaklarını kameraya bastırdı. Geri çekilirken  gözleri karşısında ki kişiye odaklandı.

Başını yere eğdi.

'Bitir.

***

21.10.2019

Devil,

Summertime|g×gTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang