/2/

6.3K 49 8
                                    

Lana del rey_ put me in a movie_

***

Yağmurdan kaçarak apartmana giriyor genç kadın.  Saçları ıslanmış, yorgunsa kapısına yürüyor. Elinde ki anahtarı yerine sokup, çeviriyor yavaşça. O an iniyor gözleri aşağı.

Yine bir CD eğilip kutuyu alıyor. Üstünden sadece 'Lili' yazılı el yazısıyla. Meraklanıyor. Nerdeyse iki ay olmuştu gelmeyeli. Heyecanlandı. Ama bu hiç hoş bir heyecan değildi. İçini burkan hüzünlü.

İçeri geçip kapıyı kilitledikten sonra CD takıp başlatıyor. O sırada kendisi odasına yürüyor. Hala bir ses yoktu video da. Üstünü çıkarıp giyindikten sonra  elinde ki havlu ile içeri geçiyor. Bir yandan saçını kuruluyor, diğer yandan televizyon ekranına bakıyor.

Saçları özenle taranmış, üstünde saten gümüş rengi elbisesi var. Sadece gülümsüyor. Kırmızı ruju ince dudaklarını süslemiş, sanki melek olduğunu kanıtlıyor gibisinden.

Omuzlarını silkip kahkaha attı. Turkuaz rengi akmış hafif grimsi saçlarını geriye atıp konuştu.

" Selam Lili...

Gülüşü kıkırtıya kaçtı. El sallayıp tekrar söze girdi.

" Bu gün doğum günüm! Sana söz verdiğim gibi mutluyum.

Gülümsemesi yüzünde büyüdü. Gözleri doldu. Başını eğip gözlerini silip tekrar kameraya baktı.  Karanlık odayı aydınlatan mum ışıkları, ile tekrar konuştu.

" Sadece sen yoksun. Olsun beklerim yine de seni. Ama benden bir şey daha istemiştin. Hatırlıyor musun?

Bu kez dişleri görünecek şekilde gülümsedi. Elini dudaklarının üstüne kapatıp gözlerini kaçırdı. Ah, bir çocuk kadar saf, güzel...

Ama onun ne adını biliyordum ne de beni nereden tanıdığını. Bilmek isterdim. Onu, çocuksu ruhunu.

Olduğum yere diz çöküp ekrana dikkatle baktım. Koyu gözleri parlıyordu. Heyecanlıydı. O benim için heyecanlı ve hala canlı bir sevgisi vardı.

" Ben söyleyeyim. Senin için dans etmemi istemiştin.

Yerinden kalkıp görüntü den çıktı. Çok geçmeden bir müzik başladı. Hoş, tatlı bir ses...

Tanıdık geliyordu. Bedeni tekrar göründüğü zaman gözlerini kapatmış müziğin ritmine göre hareket ediyordu. Elleri saçlarında, kollarında dolaşıyor. Sanki tecrübeli.

Gürültülü bir ses duyuluyor. Hareketleri de durup bekliyor. İçeride sanki birileri kavga eder gibi gürültü başlıyor. Elleri titriyor. Saçlarını geriye atıyor.

*Rose!

***

Devil,

03.03.20

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 03, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Summertime|g×gWhere stories live. Discover now