Epilóg - plačem :D :(

1.9K 158 57
  • Dedicado a všetky krásky na celom svete :333
                                    

O šesť mesiacov

Už je to šesť mesiacov, čo som sa od chalanov "odpojila" a šla som si po svojom. Tým po svojom myslím, že som šla bývať k môjmu niekdajšiemu najlepšiemu kamarátovi Davidovi. Opäť sme najlepší kamaráti. Jeho staršia sestra Liv sa nedávno odsťahovala, takže teraz okupujem jej izbu. Davovým rodičom to nevadí a Dave je nadšený. Aj mne je tu dobre. Obnovila som všetky vzťahy a kamarátstva čo som tu nechala, keď som bola donútená presťahovať sa do Sydney. Los Angeles sa mi však vždy páčilo viac. Calum aj Ashton mi celý ten polrok volali, no ja som im nechcela zvihnúť. S Clarie som sa stále bola v kontakte.

,,Nad čím rozmýšľaš?" spýtal sa ma Jai. Vytrhla som sa z myšlienok a usmiala som sa naňho.

,,Na teba," povedala som sa nahla sa k nemu, aby som ho pobozkala. S Jaiom sme spolu asi 4 mesiace a je mi s ním úžasne. Lepšie, ako mi bolo s Ashom, či Calumom. S Calumom som vlastne ani nikdy nebola. Jai ma objal okolo pása a ja som sa k nemu pritúlila. Pozerali sme spolu nejaký film, ale myslím, že ani jeden z nás sa naňho nesústredil. Zrazu do obývačky vletel David.

,,Hádajte kto má teraz koncerty v LA?" skríkol. Zasmiala som sa. Dosť mi chýbal americký prízvuk, kým som bola v Austrálii.

,,Nemám poňaťia," povedal Jai aj za mňa.

,,ONE DIRECTION!!!" zreval. Úsmev mi zmizol z tváre. Cítila som, ako mi Jai stisol ruku. On vie o všetkom. Všetko som mu povedala ešte predtým, ako sme sa dali dokopy. Pomohol mi sa cez to všetko preniesť. A teraz je celkom možné, že sa so mnou Clarie bude chcieť stretnúť. A stretnutie s Clarie znamená stretnutie s chalanmi. A o to veľmi záujem nemám. Davidovi to akoby došlo.

,,Hups, prepáč," povedal a zachichotal sa. Prevrátila som nad nám oči a hodila doňho vankúš.

Večer niekto zaklopal pri dverách. Možno to bude Jai. Na ničom sme sa nedohodli, ale on ma zvykne prekvapovať. Otvorila som dvere a za nimi stálo 5 ľudí. Claire, Mikey, Luke, Calum a Ash. Nemo som tam stála, pretože som nevedela, čo povedať. Ako na povel sa na mňa všetci hodili a začali ma objímať. Pomaly som nemohla ani dýchať, ale chýbali mi, tak som obajtia opätovala.

,,Ako ste vedeli kde som?" spýtala som sa Clarie.

,,Stálo nás to jeden lístok do zákulisia pre Davida," odpovedal Mikey a zasmial sa. Pokrútila som hlavou. Zradca. Sadli sme si do obývačky a celý večer sa rozprávali. Najprv odišli Mikey a Claire, vraj boli unavení a potom sa na odchod zdvihol Luke.

,,Luke, nechoď," zavolala som za ním, lebo som nechcela zostať sama s Ashom a Calumom. Luke sa na mňa len smutne usmial a odišiel. Tak, a som tam, kde som nechcela byť.

,,Nechcela by si sa k nám znova pripojiť? Chýbaš nám," začal Ashton.

,,Nie," odvetila som.

,,Naozaj nám chýbaš," potvrdil Calum.

,,Aj vy mne ste chýbali. Stále mi chýbate. Tak, ako Luke, Michael a Claire," povedala som. Calum sa začal bezmocne obzerať po izbe. Očami zastal na poličke, pri ktorej stáli. Polička s fotkami. Nejakú chytil do ruky a smutne sa na ňu pozeral. Potom ju bez slov vrátil na miesto.

,,Prosím ťa, Hailey, nevravíme ti, aby si s nami chodila alebo niečo...chceme len, aby si sa vrátila," prosíkal Ashton.

,,Nie. Už pol roka som to vydržala, vydržím aj dlhšie. Mám sa tu skvele. Konečne som doma," povedala som.

,,Aj nám ten polrok stačil, aby sme sa cez to celé preniesli," povedal Calum. Zdvihla som obočie.

,,Och...tak o čo vám ide?" spýtala som sa.

Br(ok)en // 5SOS (SK)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora