κεφάλαιο 19

1.8K 102 14
                                    

Author's POV:

Το καλοκαιρι περασε, με την Ερση να γίνεται πιο σκληρή και εγωιστρια, ενω ο Γιαννης, να συνεχιζει τις παλιές του συνήθειες, δηλαδή ξενύχτι, γυναίκες, μουσική.

Τα πραγματα μολις αρχισε η σχολη, πηραν άσχημη τροπή. Η Ερση με τον Γιαννη ηταν στα μαχαίρια, και πολλες φορές ειχαν δημιουργήσει θέματα, αφου δεν σταματούσαν να μαλώνουν.
Δεν μιλούσαν ποτέ πολιτισμένα, ή ακομα και αν η συζήτηση άρχιζε ετσι, παντα, μα πάντα κατέληγε σε καυγά.

Η Ερση δεν εκανε αλλη σχέση, αφου πίστευε πως μονη της περναει καλύτερα, αφού κανείς δεν μπορεί να την πληγώσει. Επιασε δουλειά σε μια καφετέρια, και αγορασε το δικο της σπίτι. Γράφτηκε σε μια δραματική σχολή, και επαιξε σε αρκετές παραστασεις, αλλα και ταινίες σε δευτερεύοντα ρολο. Εκανε το μοντέλο, στις επιδείξεις μοδας της Άννας αρκετές φορές, και απο εκει κέρδισε πολλα λεφτά. Με την μαμα της δεν ξαναμίλησε, ομως με τον αδερφό της τον Θωμα ειχε πολυ καλες σχέσεις! Ο Νίκος δεν την ξαναενοχλησε, ενω χωρισε με ασχημο τρόπο την Τονια πληγωνοντας την. Επείσης ο Νικος τα εφτιαξε με ρην Φαίδρα...

Ο Γιαννης απο την άλλη, η ζωη του συνεχίστηκε, απο εκει που την αφησε. Καθε μέρα ηταν με άλλη, όμως ποτέ δεν ένιωσε το ιδιο που ενιωσε με την Ερση, και ας μην το παραδέχτηκε ουτε στον εαυτο του. Η μητέρα του, καθημερινά, τον πιεζε να παει να την βρει, μα αυτός ηταν ανένδοτος. Παρόλο που ακόμα ήταν ερωτευμένος μαζι της, και ήθελε μονο μια αφορμή ωστε να την πλησιάσει και να ηταν παλι ζευγάρι, δεν το έκανε ποτέ. Εκτός απο τις συνηθιες ως bad boy, αρχισε και να γράφει μουσική. Μεχρι τωρα, εχει γραψει αρκετά τραγουδια για καλλιτέχνες, και εχει γίνει διασημος μουσικός.

Ερσης POV:

Ξυπνησα πολύ νωρίς σήμερα.

Σήμερα είναι η ορκωμοσία μας... Σηκωθηκα, έβαλα μια μάσκα προσώπου, και ειδα μια ταινία, ωστε να περάσει η ώρα.

[...]

Εβγαλα την μάσκα, και άρχισα να ετοιμαζομαι...

Το τελικό αποτέλεσμα;

Ιδου...

Ιδου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
I'm not your Cinderella [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα