8(Bolí to)

12.5K 175 9
                                    

Ľudia chcem sa vám strašne poďakovať za veľkú podporu . Moc si to vážim aj keď ten pravopis neni 100%

Videl som na nej ,že je nervózna podišiel som k nej .

D:Deje sa niečo ?
N:Som panna
D:Neboj sa

Jemne zo špičkou jazyka som jej lizal klitoris.
Otvoril som si ju a cely môj jazyk prechadzal po jej bode strašne vzdychala .Dlho som nemal pannu.Skusil som strciť prst jemne zaaukala.
Nasadil som si kondóm.Strašne rýchlo dychala silno do mojej ruky nechty zaborila.Strčil som jej špičku . Strašne zaaukala. Strčil som viac

N:Darius boli to strašne
D:Kľud

Už som chytal nervy jak stale aukala strčil som ho tam cely až po koreň . Jemne som s nim hybal .Už som počul jemne vzdychi. Strašne jemne milovanie sme mali . Boli to krasne až sme sa urobili. A zaspali,ráno ma zobudil jemný pocit na mojom penise. Rozdrapil som oči a videl som ju ako ma fajči . Vzdychal som od úžasu .Jemne si ho premeriavala jazykom žaluď jemne lizala . Neverím ,že toto robí prvý krát. Užasna fajka až na koniec som sa urobil utrekala ma .

N:Ahoj láska
D:Počkaj prepočítavam wau toto si robila prvý krát ?
N:Anko

Dali sme si spoločnú sprchu najedli .Pozerali film.Už asi mesiac mi píše jedna baba Liliana. Ako mam ju rád volávame spolu a tak ale niekedy si posielame dost hot snapy a strašne chce aby som bol ja jej prvý. Ale dlho som jej nepisal čo som s Nataliou.Ale stale otravuje ,nedá pokoj.Odhodil som telefon vedľa.Vtom skočila na mňa Natalia

N:Milujem ťa neskutočne moc si si nenormalny ale si môj .
D:Aj ja teba láska moja . Aww

Prehodil  som si ju a začal som ju strašne bozkavať.
Deň ubehol strašne rýchlo išiel som ju zaviesť domov.Rozlúčili sme sa a v tom mi volala Lili dvihol som jej a volali sme si 2 h .
Mal by som ju poslať do piče  mám frajerku omg spamätaj sa Darius..
----------------------------------------------

O mesiac neskôr
(ráno som sa zobudil)

Dnes máme prvé výročie nášho vzťahu .S Natalkou sa mám stretnúť večer mám preňu prekvapenie  . Len je v práci. Mame sa stretnúť o 20:30 pred reštauraciou. Aj keď som jej napisal ,že kde sa mame stretnúť vobec tomu nechapala asi hrala na mňa nejaku hru.Obliekol som si oblek .Určite si hovoríte ,že aké haló robím pre 1 mesační vzťah .Ale tak ma zmenila ,že si myslím ,že oslavujeme 20 rokov .

20:30

Čakal som ju pred reštauraciou asi 30 min asi sa zdržala volal som jej 10 krát. Písal nič. Tak som sa zľakol či sa jej niečo nestálo . Tak som šiel k nej domov jej mama mi povedala ,že je ešte v práci .Prišiel som do jej práce tam strašne silno hrala hudba nechapal som tomu čo sa to tu deje .Každeho som sa pytal či nevideli Nataliu .Povedali mi ,že je na  Wc .Vošiel som na wc..

Ak chcete pokračovanie určite vote a nejaky komentík je to krátke. Uvídite čo sa ešte stane

Je to iba sex...Where stories live. Discover now