9 (Muž v obleku)

9.7K 163 4
                                    

Počul som vzdychanie.Otvoril som kabinku na wc .
Videl som tam Nataliu ako trtka s nejakym chlapom .Vtom som zamrzol ruže mi padli na zem .

N:Darius!?!!!

Vyleteli mi slzy .A utekal som odtiaľ čo najrychlejšie preč.

*Z pohľadu Natalie*

Od rána mi pisal Darius ,že ma pre mňa niečo špeciálne . A ,že sa máme stretnúť o 20:30 pri nejakej reštauracii . Už bolo 19:00 .Mala som ísť domov nachystať a ísť za Dariusom.Len šéfka oslavovala 10 rokov otvorenia podniku tak sme si museli všetci zamestnanci povinne dať.A nejako som v sebe mala dalších 15 už som bola strašne najebaná v tom ma zobral nejaky chalan tancovať . A zobral ma na Wc a tam sa so mnou pomiloval v tom nam niekto otvoril dvere keď som tam videla Dariusa som vytriezvela .Videla som ako mu kytica ruží vypadla z ruky a jeho slzy stekali pomaly dole . Ani som sa nenazdala a odišiel rychlo som sa obliekľa .A utekala za ním nikde nebol . Tak som išla na wc ten chalan odišiel a zobrala tu kyticu ruží a bol tam lístok.

Všetko najlepšie k nášmu výročiu verím ,že ich bude veľa .Milujem ťa
Darius.

Strašne som plakala . Ja som taká blbá ani som nevedela ,že mame výročie . On ma fakt miloval . Postavila som sa a išla prezliecť a odišla som a prišla domov a zamkla som sa v izbe a plakala celú noc.

*Z pohľadu Dariusa*

Utekal som odtiaľ čo najrýchlejšie .Vyšiel som von a začal som boxovať do steny až omietka padala cez slzy som nevidel moju krv sadol som si na zem a strašne silno plakal. Hovoril som si prečo sa toto deje mňe . Že by to bol trest za Hanu .Myslel som si ,že dostanem infarkt keď som to zbadal. Začal som strašne rýchlo utekať slzy mi stekali po tvári videl som až rozmazanú cestu.Zstavil som pri podniku.Vyťiahol telefón a napísal Natálii správu.

Myslel som si ,že toto bude najkrajší deň v mojom živote .Pokazila si to ako si mi toto mohla spraviť ?! Ako ? Pytam sa ako si mohla .Neukazuj sa mi na oči.

Hneď ako som jej napisal si to pozrela a neodpísala.Prečo som iba panáčik na sex ?!Keď mám byť panáčik tak ním aj budem .Vtom momente som sa zmenil na úplne iného človeka . Vstúpil som do baru od barmana som si vypítal flašku vodky a bez brzdy som ju pil začínal som cítiť prvé známky opilosti. Všetko sa mi točilo .Ale ,že úplne všetko keď som zameriaval pozeral som na baby ktorú dnes dám dole aaaa blondínka za pultom .Sadol som si ku nej .
D:Ahoj ja som Dárius
B:Ja som Barbora
D:Čo piješ ?
B:Sex on the beach
D:To mám rad
B:Čo teraz?
D:Sex..
B:Ježiš si jak ostatný
D:On the beach .Ja myslím ten drínk
B:Jaaj
D:Dva krát poprosím.

Ako sme sa  zakecali videl som ju už úplne rozmazane . Alebo to bolo tým ,že boli strašne horko a rozmazal sa jej make-up 💁🏼‍♂️.Každopadnne už som moc najebaný.

B:A ty čo si bol na pohrebe ?
D:Čo ?
B:Máš oblek ?!
D:Ehm fakt si myslíš ,že by som s pohrebu šiel na párty ? ( Ona je blbá)
B: Neviem
D:Idem na wc

Omg tak do nej by som vtáka nestrčil je jebnutá.A až teraz som si všimol ,že ma zuby jak koň chcel som jej povedať nech dvíha hlavu aby neoškrela parkety. By mi aj penis oškrela.
Ako som išiel na wc som si sadol na gauč. A pozrel som sa na ľavu stranu no keď som videl kto tám sedí odjebalo ma .

Ak sa vám to páči vote . A komentík poteší . A ďakujem za prijemné ohlasi sorrko za pravopis

Je to iba sex...Where stories live. Discover now