i met a stranger yesterday

82 12 7
                                    

Sevgili sevgilim,

Çok umutsuz bir vakasın. Bense biraz tembelim. Seni atlatmak içimden gelmiyor. Bir türlü seni aklımdan atamıyorum. Bu saçma yazılarımda sadece sana özel cümleler kurarken bile senin hiçbirinden haberin yok, bu biraz garip.

Birinin kalbi iki kişi için aynı anda çarpabilir mi sence? Hayır dediğini duyar gibiyim. Ama biri var, Doro. Böyle olmamalı biliyorum.

Dün bir yabancıyla tanıştım. Bana her şeyin geçeceğini söyledi. Ve ellerini üzerimde dolaştırdığında, geçmişti Dorothea.

O da hayranlarımdan biri değil tabii ki ama onu önemsediğimi fark ettim. Bilirsin, geçici bir olaydı -lütfen kızma- fakat ertesi gün normal bir ilişkideymiş gibi dışarı çıktık ve kahve içtik. İyi hissettirmemesini diledim ama kendime yalan söyleyemem. Ne olursa olsun senin yerin apayrı, bunu bilmelisin.

Tanrım, bu boku yediğime inanamıyorum.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

dear dear || jesse rutherfordWhere stories live. Discover now