0.4

82 7 2
                                    

Sabah kalktım ,kalkmak denirse tabii, lavaboya girdim ve aynada kendimi görünce çığlık atmamak için zor durdum gözlerimin altı mosmor olmuştu saçlarım dağılmıştı dün gece ınstagrama fotoğraf attıktan sonra biraz daha gezinmiştim o sırada Melih'te bi fotoğraf atmıştı onu görünce tekrardan gözlerim dolmuştu ve birlikte dinlediğimiz şarkıyı açıp biraz daha ağlamıştım ve sonuç buydu zombi gibiydim. Odama geri dönüp okul formalarımı giydim göz altlarıma biraz kapatıcı sürdüm idare ederdi an azından saçlarımı da tarayıp salık bıraktım annemlere evden çıkıyorum diye bağırdım ve annemin kahvaltı yap ısrarlarından kaçmak için hızlıca evden çıktım. Kulaklığımı takıp yürümeye başladım. Herkes gider mi? Diyordu şarkı giderdi, gitmişti gerçi o bana hiç gelmemişti ki yine ağlıcamı fark edince şarkıyı kapattım zaten okula gelmiştim. Sınıfa çıktım Seda ve Mert ortalıkta görünmüyordu Melih'te sıraya kafasını koymuş uyuyordu. Yanına gittim ve hafif dürttüm kafasını kaldırıp bana baktı. Allah'ım uyku sersemi ne kadar tatlı görünüyordu diye düşünürken Melih beni dürttü ayağa kalkmıştı "Irmak geçicek mısın?" Özür dileyen bakışlar atarak yerime oturdum ve bugün olan Fizik sınavı için geçen gün çıkardığım notlara baktım Fiziği severdim. Melih kafasını kaldırdı ve bana bakmaya başladı en sonunda rahatsız olup ona döndüm tek kaşımı kaldırarak baktım. " napıyorsun?" Sen çok tatlısın ama kırdın be Melih "fizik sınavı için notlarıma bakıyorum son kez" elini alnına vurdu "bugün fizik sınavı mı var" kafamı salladım ve önüme döndüm. Bizim fizikçi toplu sınav yapmadığı için kelebek sistem yoktu. Hoca derse girdi ve kağıtları dağıttı direk sorular basitti hemen yapıp bitirdim iyi çalışmıştım. Melih'e baktığımda kağıtla bakışıyordu ve kağıdı bomboştu önümde ki kağıdı aldım ve benimkini ona verdim şoka girmiş bi şekilde bana baktı "adını soyadını yazmayı unutma" dedim ve tebessüm ettim. Bi süre sonra kağıdını verdi ve çıktı. Bende kağıdı aynı onun bana yaptığı gibi bomboş verdim yoksa hoca anlardı. Sınıftan çıktım ve bi adet Melih'le karşılaştım ufak bi tebessüm edip yanından geçiyordum ki kolumu tuttu " neden böyle bir şey yaptın? Hoca kopya olduğunu anlayınca ikimize de sıfır vericek" güldüm "borcum vardı ayrıca anlamaz sıfırlık kağıt verdim" şaşırdı "nasıl yani en iyi olduğun derslerden birinde sıfırlık bi kağıt mı verdin neden?" "İçimden geldi boşversene" dedim aynı onun bana dediği gibi ve yanından geçip gittim. Kırgınım felan ama yinede kıyamıyorum benim yüzümden coğrafyadan sıfır aldı zaten bi de bundan alsın istemezdim. Kantinde tek başıma oturuyordum Seda ve Mert yoktu ortalıkta bu ikisi çok samimi olmaya başladılar. Kantinden kendime bir çilekli süt aldım çok severdim. O an aklıma Melih'e attığım ilk mesaj geldi ve ona yazmaya karar verdim.

0546***: Sınav nasıl geçti?

Melih: Irmak olmasaydı kötü olucaktı ama kendi yüzlük kağıdını bana verdi ve kendisi sıfırlık kağıt teslim etti

0546***: Cesurca

Melih: Bende ona yapmıştım sanırım borcunu ödedi ama yapmasını istemezdim

0546***: Neyse Seda'yla nasıl gidiyor?

Melih: Gitmiyor çünkü kendisi Merte baya bi yakın Mert de ona yakın sanırım aralarında bir şey var ama nedense bu beni üzmüyor

0546***: Belki de gelip geçici bir şeydi?

Melih: Kesinlikle

0546***: Neyse zil çaldı görüşürüz

Melih: Görüşürüz

En azından şu Seda olayı kapanmıştı içime bi rahatlık çöktü ama Melih haklı olabilirdi aralarında bir şey olabilir bunu öğrenmeliydim ki bunu en iyi Mert'ten öğrenirdim bi çilekli süte tav olurdu o da aynı benim gibi çok severdi. Bu işi bi ara halledecektim şu Melih'i çözim ilk önce hadi bakalım

 Bu işi bi ara halledecektim şu Melih'i çözim ilk önce hadi bakalım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Irmakyildirim: Herkes gider mi?

Bu gönderi için yorumlar sınırlandırılmıştır.

Melihates gönderini beğendi

Melihates: Söyle bana küçük adam her şey biter mi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melihates: Söyle bana küçük adam her şey biter mi?

Bu gönderi için yorumlar sınırlandırılmıştır.

Irmakyildirim gönderini beğendi

Bölümü yazmıştım taslakta duruyordu az önce canım sıkıldı bi iki bir şey daha ekleyip paylaştım.

Keyifli okumalar

PAPATYA | TextingWhere stories live. Discover now