15. fejezet

897 49 9
                                    

Minhee

Ha őszinte akarok lenni, akkor nagyon élveztem ott, míg a zene szólt semmit sem bántam. Nem bántam meg, hogy elmentem a meghallgatásra, nem bántam meg, hogy Sooyoung-ssi személye ellenére eljöttem ide. Nagyon bíztam benne, hogy tényleg jó döntést hoztam?

A zene leállt, a termet belepte a csend, csak a ziháló lélegzetünket lehetett hallani. Bár életemben most először táncoltam a lányokkal, nem igazán figyeltem a többiekre, csak arra, hogy én jól csináljam. Bíztam benne, hogy nem csúsztunk el túlságosan egymástól, végtére is ők egy összeszokott csapat, én meg csak most csöppentem közéjük.

- Na szóval – könyökölt az asztalon Bang PD-nim, kezeit összekulcsolta az álla alatt –, van egy jó hírem, és számos rossz.

- Istenem – nyöszörögte Jinah-ssi, kezeit a csípőjén pihentette, halántékán neki is, akárcsak nekem, gyöngyözött a verejték.

- A jó hírrel kezdem, nem lesz törölve a Blast Love! - jelentette ki, erre a lányok felvisítottak. Bang PD-nim leintette őket. - De elég nagy változtatás megy végbe a csapatnál. Először is kezdem veled Kim Soo Young. A magad 22 évével nem leszel tovább leader, plusz nem vagy képes egyben tartani a csapatot.

- Hogy mi van! - csattant fel Sooyoung-ssi. - Hisz a nagyapám...

- Ne kezdj vele takarózni! – állította le Bang PD. - Mostantól a te szereped a csapatban a sub vocal és a visual.

- Mi? Hisz eddig én énekeltem a legtöbb sort és...

- Vagy elfogadod és befogod a szádat, vagy ott az ajtó – mutatta Bang PD-nim. Hangja szigorú volt, de nem dühös. Félelmetes nyugalom áradt belőle. Sooyoung-ssi szemeiben könny csillogott, de összeszorította az ajkait. - Nos, mától a leader, aki a csapatért felelős, és akiben azt látom, hogy erős és képes lesz erre, az Jung Ye Jin. - Yejin-ssi szemei elkerekedtek. - Továbbá te leszel a fő táncos és a fő rapper is. Oh Jin Ah – erre felkapta a fejét. - Te leszel a fő vocal és a maknae is, mivel Choi Min Hee tőled idősebb két hónappal. És eljutottunk a mi kis újoncunkhoz. Nagyon megleptél engem, remek táncos vagy, csodálatos az énekhangod. Te is fő vocal leszel a csapaton belül, valamint vezető táncos és arra gondoltunk, hogy ki kéne próbálnod a rappet is, így a sub rapper státuszt is meg kapnád, de erre még visszatérünk.

- Bang PD-nim, és mi lesz a debütálással? - szólalt fel Miss. Lee.

- Kedvesem, azt egyelőre toljuk. A lányokat először is egy kollégiumba helyezzük el, hogy a közöttük lévő ellenszenvet képesek legyenek ledolgozni, valamint még fejlődniük kell, hogy mind a táncban, mind az énekben összhangban legyenek. Erre kapnak legalább fél évet, ha teljesülnek az elvárásaim mehet a debüt. Köszönöm, most elmehetnek.

Elképesztő volt az egész, izgalmas és döbbenetes. Ahogy kiléptünk a teremből, Sooyoung-ssi fogta magát, és elhúzott. Nem is köszönt, nem szólt semmit, csak lelépett. Vérig volt sértve.

- Egész végig abban a hitben élt, hogy a csapat csak érte van, és most ő van a csapatért – nézett utána Yejin-ssi. - Majd lehiggad, mostantól nem lesz szekálás, mert én azt nem fogom eltűrni. - Megnyugtattak a szavai.

- Beszéld meg ezt vele – biccentett Jinah-ssi. - Ki nem állhatja Minhee-ssit, bocsi – vonta meg a vállát.

- A szegénység csak egy állapot, nem születik minden ember gazdagnak – felelte Yejin-ssi.

- Nos lányok, akkor lett egy jó napunk – jegyezte meg elégedetten Miss. Lee. - Örülök neki, hogy a csapat végül is útnak fog indulni – mosolygott. - Tegyetek meg mindent érte, hogy az igazgatóság ne gondolja meg magát. - Bólintottunk.

Megtalállak! (Jungkook ff.) [BEFEJEZETT]Onde histórias criam vida. Descubra agora