1.szösszenet

4 0 0
                                    

A szobánban ülök a legjobb barátnőmmel az ágyon, aki sikeresen beszerezett egy doboz pink cigarettát , elősször próbáljuk ki mindketten a cigit és akkor adjuk már meg a módját ennek is , az első cigink pink lessz!

-Naaa mit hoztam??-kérdezte mosollyal az arcán ami ragályos, izgalmas hogy most fogjuk ''megrontani'' magunkat, persze nem vagyok hülye , ha ebből az jönne le nektek, csak szimplán megpróbálom élvezni az életet és nem azért fogok rászokni a pink cigarettámra  mert ''jaj de menci''.

-Csaaak nem egy doboz pink cigaretát??-kérdeztem, eddig csak képen láttam ezt a cigit és hát brutál jól nézett ki szerény véleményem szerint.

-De deeee, le is fogom fotózni de előbb szivjunk!-nevetett a szivjunk kifejezésen amit ő maga használt

-Ha elszivjuk a dobozát is mit fogunk lefotózni?hmm?-nevettem én is (mondom !! az ő nevetése ragályos )

-Na ezért ne legyen szomorú a kis buksid, 2 dobozzal hoztam,de többel vettem - kacsintott 

-Üljünk le a földre ! Nehogy nagyon érződjön a cigiszag a huzatomon-mondtam, nem szeretném ha  anyáék megtudnák, igaz anya is cigizik de nem örülne túlságosan ha megtudná hogy kipróbáltam.

Rózsaszin körmöm pont illet a cigimhez, ami nagyon jól nézett ki letéve a padlómra. Vanessa csak utánam gyújtott rá igy addig érkezte lefotózni ahogy én csinálom (a kis sunyiii :P)

Meg gyújtottam de nem szivtam bele, ezért kérdőn nézett rám legjobb barátném!
-Megvárlak , gyerünk te jössz-biztattam, elvette  a cigit mostmár ő is.

Egymásra nézve és egymásra mosolyogva szivtunk bele , na meg egyszerre kezdtünk el köhögni is ! Belekell jönni.

Egymásra nézve és egymásra mosolyogva szivtunk bele , na meg egyszerre kezdtünk el köhögni is ! Belekell jönni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lement a torkomon a füst , visszafújtam, semmi különöset nem éreztem.

Vanessa is igy vélekedett és mire elég késő lett haza indult , muris nap volt, szeretek együtt lenni a  barátnőmmel szabadidőmben, nem mintha suliba nem találkoznánk, de hétvégi programokat szoktunk szervezni mindig.

ESTE  6 ÓRA

-Kicsim megjöttünk!-halottam meg anya boldog hangját igy oda mentem hozzá a konyhába és megöltelt, megölteltem még a nővérkém is aztán leültünk enni /spagetti yumii a kedvencem /.

Fél órával később anya belenéz a táskájába és a hütőbe is majd meglátja hogy nincs kenyér ithon, azt tudni kell hogy anyának most volt műtétje és nem mászkálhat sokat, a nővérem prezentációt csinál és vizsgára készül igy nekem kelett elmennem a boltba ,bementem a szobámba  elvettem a puffról a táskámat, felvettem a krémszinű szőrmés dzsekim és  annak zsebébe bújtattam a telefonom mivel sötét van ezért világitanék vele , és a gázspraymet , fő a biztonság ! Bár amugy is biciklivel megyek amin nem tudnak elkapni a cukros bácsik hahah.

ESTE 7 ÓRA 

Mikor hazaértem , kipakoltam a konyha asztalra  a táskámból ami a konyhába való és bementem a szobámba, leirtam a házikat és elolvastam egypár fontos dolgot, azért csak jobban esik ha ugyanolyan jó jegyem van mint a többieknek és nem uuu, edzettem a fenekemre (khm jól kell kinézni) és vettem jóleső de gyors zuhanyt, olvastam egy kicsit a könyvemből aztán bekapcsoltam  FILLAIR -ft. RAJMUND, NEMAZALÁNY -NEM VÁLTOZIK c. zenét , nem nem szeretem annyira de most ilyen kedvem volt és nem volt jobb ötletem a zenékkel kapcsoltaban.

Folyton a képedet nézemFolyton rád gondolokRégi emlékek jutnak eszembeMindent magam mögött hagyok (Magam mögött hagyok, magam mögött..)Letörött a szárnyam, a felhőkön szálltamAzokban csalódtam akiktől nem vártam De nem érdekel többé ezMinden ami számít az köddé leszMert azt mondják minden okkal történik ebben a világbanÉs hiába hittem benne, nincs ember aki hibátlan..."

Én is folyton az instáját pörgetem a crushom*nak -szerelmemnek , nézem a képeit ha már élőben nem lehet velem, igy alszok el ma  , e zenét halgatva, a szerelmemre gondolva .

SKIP SLEEP.

REGGEL:

Szószerint arra ébredtem hogy Vanessa hiv /messengeren/, hát vissza is aludtam, semmi kedvem nem volt reggel 6-órakkor beszélgetni, 7-kor visszahivom esetleg.................hát igen de nem volt elérhető igy ittam egy 3in1-et ,ettem egy banánt  majd visszamentem a fürdőbe, megmostam az arcom , arctisztitóval lemostam a koszos arcom /lol tényleg az volt/, fogat mostam, felöltöztem, megcsináltam a hajam , majd bekapcsoltam egy random zenét és raktam szájfényt, szerencsére a szempillám nagy, festék sem kell rá, ahogy a szemöldökömre sem mivel dús, csak ki kell szedni ha úgy van.

Suliban röpdogák, felelések hada fogadott ,francba velem hogy nem tanultam semmit ! Pedig ezek  a jegyek számitanak a legjobban amit ma kapok! Mindegy is .

Hazaérve megláttam hogy az ibff -em meghivott a szülinapjára, elfogadtam,tanulgattam,ettem és véget ért a nap , jó éjt !







You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 26, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BORING LIFE...OR NOT? (hun)Where stories live. Discover now