Kötü çocuk; saklı cennet

Gecenin ağzından;

    Silah sesi geldiğinde kalbim korkuyla atmaya başlamıştı üstüme baktım fakat bende bir şey yoktu o zaman kim vurulmuştu? Tam o anda şuan burada anonim'in de olduğu aklıma geldi.

   Etrafıma bakındım ve düşündüm nerede olabilir aklıma direk kafenin bar kısmına bakmak için oraya yöneldim.

   Kapıyı açtığımda tam karşımda yere çökmüş karnından vurulmuş bir kara vardı gözleri acıyla kapatmak üzere olan bir kara...

  Hemen ona doğru koştum başını dizlerime koydum daha sonra garsonlara bağırmaya başladım.

"Yardım edin ambulansı arayın çabuk acele edin"

  Tam olarak hangisi bilmiyorum o an ki heyecan, gerçekleri öğrenme ve kaybetme korkusu gözümün önüne perde çekmişti sanki tek düşündüğüm o'ydu, ona birşey olmaması gerektiğiydi.

  Kalbim gümbür gümbür bağırıyordu 'gitme' diye gözyaşlarım ard arda adeta intihar ediyorlardı bütün uzuvlarım 'ne olur' diyorlardı 'ne olur gitme'.

  'Nani nani' öten ambulans sesiyle kendime geldim ve ona;

"Sakın ama sakın beni bırakma tam seni bulmuşken tam sana kavuşmuşken yıllar sonra kalbimin eşini bulmuşken gidemezsin anlıyor musun?" Bağırıyordum avazım çıkana kadar bağırıyordum duymayacağını bile bile hemde.

  Sağlık görevlileri'nin beni de sedyeye aldığını hatırlıyorum ve 'kurtarın onu' diye bağırdığımı. Gerisi yoktu. Bayılmışım.

8 saat sonra

  Gözümü açtığımda üstümde acayip bir yorgunluk vardı önce salak salak etrafıma baktım ardından aklıma bir anda olanlar geldi hemen ayağa kalktım, kalkmaya çalıştım desem daha doğru olur.

  Elimdeki serum yüzünden kalkamadım. Tabiki de serumu çekip almadım neden alayım mal mıyım ben? Neyse yatakların yan tarafında bulunan acil durum butonuna bastım ve hemşireyi beklemeye başladım.

   Serum bitmişti zaten kapı açıldı ve içeri hemşire girdi sarı saçlı, saçları kalçasında, 1.70 boylarında, 90-60-90 vücutlu, mavi gözlü bir bayan girmişti içeri tahminlerime göre 27 sinin sonlarında gibiydi.

"Serum bitmiş hemşire hanım ben benimle beraber getirilen hastayı görebilir miyim?" dedim ve umutla baktım oda

"Tabii ama şuan yoğun bakımda çok yakınlarını alıyoruz siz nesi oluyorsunuz?"dedi ve bana gülümseyerek baktı.

"Sevdiği kadın zaten onun benden başka kimsesi yok ki" dedim oda

"Peki madem alalım sizi" dedi ve serumu çıkartıp beni yoğun bakıma girebilmem için hazırladı fakat tam o sırada yoğun bakım doktor dolmaya başladı kalbim korkuyla atıyordu. Ona mı bir şey olmuştu? Neler oluyordu?

Özlediniz mi beni?

Karakter istiyormusunuz yoksa kendiniz mi hayal edeceksiniz?

Emoji butonu💕-->

En sevdiğiniz karakter💕-->

Seviliyorsunuz💕

İnstagram:blackkangel1903

Arsız Bir Hırsız/ Yarı textingDove le storie prendono vita. Scoprilo ora