19

1.8K 140 19
                                    

Δεν θα τον αφήσω να πειράξει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της y/n..

Tελος pov jungkook's

Φοβάμαι πάρα πολύ.. Προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά δεν κρύβεται και πολύ αυτό..

Πάντως ο jungkook είναι πολύ άνετος...παρολο που είναι μόνος του..

Jk: ξες τι jinyoung...λεει ενώ πάει προστα του... Είσαι ένα παλιό Μαλακας και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Ούτε σε μένα ούτε στην κοπέλα από δω... Κατάλαβες??

Jinyoung : jungkook αγόρι μου έχεις πολύ θάρρος έτσι?? Κρίμα όμως που θα σε σαπίσουν στο ξυλο... Καταλάβετω αγοράκι μου από δω δεν θα βγεις ζωντανός... Είναι 7 και είσαι ένας... Τι κρίμα που -

??? : κρίμα που δεν είναι μόνος του ε jinyoung???

Λέει ένας τύπος.. Και τι. Φάση????  Ξαφνικά πετάγονται από το πουθενά αλλά 6 άτομα τους κάνει νόημα ο jungkook και πέφτουν καταπάνω στον jinyoung και στους άλλους... ΌΠΑ ΓΙΑΤΊ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο JIMIN????

Ε: καλέ jimin έλα εδώ παιδάκι μου πας καλά?? Που έχεις μπλέξει.. Έλα εδώ ρε μην σε χτυπήσει κάνεις.. Ρε τα ξέρει η μαμά Αυτα??

Ji: sis σταματα.. Ξέρουμε τι κάνουμε...

Ε: ξεράδια ξες παιδακι μου έλα δω τώρα..

Ji: jungkook αναλαμβάνεις. 

Jk: οκαυ.. μωρό μου θα σ εξηγήσω τα πάντα μόλις τελειώσουμε από δω εντάξει??? Εσύ απλώς πρόσεχε μην σε χτυπήσει κάνεις..

Ε: jung-... Δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση μου και έπεσε και αυτος και άρχισε να βαράει...

Μα τι στο διαλο γίνεται???

Jungkook's pov

Jinyoung : jungkook αγόρι μου έχεις πολύ θάρρος έτσι?? Κρίμα όμως που θα σε σαπίσουν στο ξυλο... Καταλάβετω αγοράκι μου από δω δεν θα βγεις ζωντανός... Είναι 7 και είσαι ένας... Τι κρίμα που -

Tae(hyung) : κρίμα που δεν ειναι μόνος του ε jinyoung???

Έτσι ρε τρελέ taehyung κάνω νόημα στους άλλους και πέφτουμε όλοι καταπάνω τους..

Y/n : καλέ jimin έλα εδώ παιδάκι μου πας καλά?? Που έχεις μπλέξει.. Έλα εδώ ρε μην σε χτυπήσει κάνεις.. Ρε τα ξέρει η μαμά Αυτα??.. Φωνάζει η y/n.. Δεν μπορώ παρολο τον πανικό που ζούμε έχω λιώσει στο γέλιο... Αυτή η κοπέλα δλσ ελέως.. Ο jimin μ λέει να της μιλήσω..

Ε: οκαυ.. μωρό μου θα σ εξηγήσω τα πάντα μόλις τελειώσουμε από δω εντάξει??? Εσύ απλώς πρόσεχε μην σε χτυπήσει κανεις...

Έρωτας {ff Jk} Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz