37

1.5K 124 36
                                    

Διαβάστε στο τέλος τα μαύρα γράμματα

Καλή ανάγνωση

2 χρόνια μετά

" αντε γομάρια σηκωθείτε να φύγουμε."

" μα μια χαρά είμαστε και δω"

" Suga πάμε"

" τι έπαθες ξαφνικά ρε jungkook"

" τι να πάθω ρε Jin. Έχουμε κατσικωθει στο ξένο σπίτι"

"jungkook ξες ότι το σπίτι της μαμάς μ είναι και δικό σας"

" y/n μου σε παρακαλώ"

" καλά περίμενε να έρθω και γω μαζί σας τότε." λέω και πάω να σηκωθώ αλλά ο jungkook με ξανα βάζει να καθισω.

" όχι όχι κάτσε εδώ εσύ"

Τον κοιτώ με βλέμμα απορίας.

" ωχ Παναγία μου σηκωθείτε ρε να φύγουμε ο jungkook σήμερα έχει περίοδο"

Όλοι γελάσαμε με το σχόλιο του rm εκτός από τον jungkook..

" έλα βρε αγάπη μ τι σε έχει πιάσει και κάνεις έτσι κάτσε κάτω να δούμε καμιά ταινία "

" Όχι άστο y/n μ θα φύγουμε "

" Αντε ρε Tae πως το έπαθες "

" Αντε γεια σας " λέω και κλείνω την πόρτα.

Πηγαίνω στην κουζίνα και αφού κάτσω αρχίζω να σκεφτομαι

Ποτέ πέρασαν 2 χρόνια σχέσης με τον kookie μ δεν το καταλαβα. Όλα πάνε τέλεια μετά από το συμβάν που είχε συμβεί εκείνη την ημέρα με τον πατέρα μου και τον jinyoung. Α δεν σας τα είπα κιόλας.. Τελικά ο jimin και η jennie τα έφτιαξαν. Τα έχουν εδώ και 1 χρόνο.. Αλλά δεν είναι ο μόνος...
Ο hyunjin βρήκε και αυτος μια κοπελα πάρα πολύ καλή την Sana. Είναι πάρα πολύ καλα μαζί. Χαίρομαι που όλοι είμαστε χαρούμενοι... Ο tae βρήκε και αυτος μια κοπέλα την Lisa. Ο Suga βρήκε μια κοπέλα που ταιριάζει απόλυτα. Και τι εννοώ με αυτό??? Εννοώ ότι η Joy κοιμάται και αυτή 24 ώρες το 24 ωρο. Ο Suga σε γυναίκα τελειως. Το γατάκι της παρέας μας απέκτησε και αυτό το δικό του γατάκι.
Είναι πολύ κιουτ παρέα.. όταν δεν κοιμούνται.. Ο Namjoonιος της παρέας μας απέκτησε και αυτος κοπέλα την Seo - yeon. Αυτοί οι δύο είναι το χειρότερο διδυμο. Μην τους βάλεις ποτέ να στο ίδιο δωμάτιο. Θα το βρεις σπασμένο. Και όχι επειδή θα έχουν πλακωθεί... Ελπίζω να καταλεβενετε τι εννοώ. Ο Jin και ο Jhope είναι τα ατυχα της παρέας ακόμα δεν έχουν βρει το ταίρι τους. Αλλά θα έρθει και το δικό τους τυχερό.
Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι με το ταίρι μας ή όχι. Ο Jin έχει γίνει ένας σπουδαίος μάγειρας. Αμα βάλετε τον Rm και την Seo - yeon να μαγειρεψουν θα σ κάψουν την κουζίνα οπτε δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Ο Jhope τώρα έχει τον χορο. Ανακάλυψε ότι είναι ένα πράγμα που αγαπάει πολύ οποτε... Γιατί όχι??? Έχει γίνει ένας υπέροχος δάσκαλος χορού. Έχει ανοίξει την δική του σχολή. Α ξέχασα να σας πω ότι εγώ με τον jungkook φτιάξαμε το δικό μας σπίτι... Που σε λίγο καιρό θα γεμίσει με παιδικές φωνούλες..

Έρωτας {ff Jk} Where stories live. Discover now