|•Κεφάλαιο 24•|

119 17 28
                                    

Το φιλί του, ο τρόπος που κουνούσε ρυθμικά τα σαρκώδη χείλει του ενάντια στα δικά μου, ο τρόπος που οι γλώσσες μας χόρευαν μεταξύ τους ήταν απλά μαγευτικός. Αηδιαστικό, το ξέρω, μα συνάμα πανέμορφο!

Είχα μπλοκάρει εντελώς τις σκέψεις μου και είχα αφεθεί στην επιθυμία μου για εκείνον. Πρέπει και αυτός να παρασύρθηκε αρκετά, μιας και τα χέρια του κατέβηκαν προς την μέση μου τραβώντας με κοντά του. Έβαλα τα χέρια μου στο στήθος του, ώσπου έσπασε το φιλί μας για να πάρουμε ανάσα. Δεν είχα καταλάβει ότι μου έλειπε το οξυγόνο.

"Τι... Τι ήταν αυτό;"ρώτησα μόλις βρήκα τις ανάσες μου.

"Κάτι που και οι δύο θέλαμε."απάντησε στον ίδιο τόνο.

"Άρα αυτό σημάνει πως... Σου αρέσω;"ειπα με έναν ερωτηματικό τόνο, σαν να μην το πίστευα.

Ο Ντέρεκ ξεφύσιξε και γύρισε καλύτερα το σώμα του προς τα εμένα. Έπιασε και τα δύο μου χέρια και τα έκλεισε στις παλάμες του. Πήρε ένα λυπημένο,σχετικά, ύφος και ξεκίνησε να μιλάει.

"Όχι Έμμα. Ξέρω πως αυτό που νιώθω είναι ένας ενθουσιασμός, το έχω ξαναζήσει και δεν θα ήθελα να σε πληγώσω έχοντας μια σχέση με σύντομη ημερομηνία λήξης. Είσαι σπουδαίο άτομο, όσο και αν με εκνευρίζεις και έπρεπε να χαθεί κάποιος δικός μας για να καταλάβω πόσο σημαντικοί είστε όλοι σας."απολογήθηκε.

Δεν μπορούσα να καταλάβω την λογική του. Πως ξέρει πως είναι να ερωτεύεσαι; Μπορεί αυτό που λέει πως είναι ένας ενθουσιασμός να είναι ο μεγάλος του έρωτας για εμένα! Ας μην σχολιάσω το "το έχω ξαναζήσει"!

"Πώς το ξέρεις ότι είναι ένας ενθουσιασμός;"

"Απλώς το ξέρω. Δεν μπορώ να ερωτευτώ Έμμα και μην με ρωτήσεις το γιατί διότι ούτε αυτό γνωρίζω. Απλώς δεν μου βγαίνει σαν συναίσθημα."είπε ειλικρινά και η καρδιά μου ράγισε. Όχι τόσο για τα λόγια του,όσο για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ερωτευτεί. Πόσο απαίσιο να σου λείπει ένα τόσο όμορφο αίσθημα!

"Τότε γιατί με φίλισες;"

"Γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι που χρειαζόμαστε και οι δύο μας! Δεν θα πω ότι δεν σημαίνει κάτι, όμως δεν σημαίνει αυτό που περιμένεις. Και σε παρακαλώ θέλω να το σεβαστείς αυτό."απάντησε με τον ίδιο τόνο που απαντούσε και πριν. Ήρεμα! Πράγμα εντελώς σπάνιο και παράξενο για αυτόν.

Έπρεπε να πάψω να τον κυνηγάω και να κοιτάξω πιο σημαντικά πράγματα. Τώρα προέχει να σώσω τον κόσμο και σε αυτό δεν χωράνε έρωτες. Ποιος να το 'λεγε ότι η Έμμα Στόουν, εκείνο το δεκαεξαχρονο και κακομαθημένο κορίτσι θα γινόταν το πιο ώριμο παιδί στο σύμπαν; Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι οι καταστάσεις σε αλλάζουν.

My secret identity Where stories live. Discover now