{6}🌅

47 8 0
                                    

Τι εννοεί όταν λέει ότι ο Alex θα μείνει μαζί μας λίγες μέρες γιατί οι γονείς του έχουν κάποιες δουλειές; Εννοεί ότι θα μείνει εδώ; Στο σπίτι;

Άπλωσε το χέρι του για να κάνουμε χειραψία και είπε και το όνομά του. " Alex"

Δηλαδή θα κάνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε τώρα;

Άπλωσα κι εγώ το χέρι μου λέγοντάς του "Megan"

"Λοιπόν Alex έλα να σου δείξω το δωμάτιό σου", λέει ο μπαμπάς και ανεβαίνει τις σκάλες. Κατευθύνθηκε προς τον ξενώνα ο οποίος είναι απέναντι από το δωμάτιό μου. " Πώς σου φαίνεται;" Λέει ανοίγοντας την πόρτα.

"Μια χαρά" Απαντάει εκείνος.

"Τα κατατόπια του σπιτιού τα ξέρεις. Ααα. Και το απέναντι δωμάτιο είναι της Megan" Λέει ο μπαμπάς και ο Alex με κοιτάει και χαμογελάει. Του χαμογέλασα κι εγώ.

"Πάω να ετοιμάσω κάτι να φάμε. Alex εσύ τακτοποιήσου και έλα στην κουζίνα" Είπε στον Alex και εκείνος του έγνεψε καταφατικά. " Megan θα έρθεις να με βοηθήσεις;" "Ναι. Έρχομαι"

Κατεβήκαμε στην κουζίνα και ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε το δείπνο. 

"Μπαμπά γιατί δεν μου είπες ότι θα έχουμε επισκέψεις;" Λέω καθώς ετοιμάζω την σαλάτα. 

"Νόμιζα ότι σου το είχα πει"

"Όχι"

Γυρνάει και με κοιτάει με ένα μυστήριο ύφος.

"Δεν πιστεύω να σε πειράζει"

"Θα προτιμούσα να μου το είχες πει"

"Σου ζητάω συγνώμη. Απλά ξέρεις ότι έχω συνηθίσει να μένω μόνος μου και να μην δίνω λογαριασμό για το τι κάνω σε κάποιον"

"Ναι..."

"Έτοιμο το δωμάτιό μου" Λέει ο Alex κατεβαίνοντας τις σκάλες.

"Τόσο γρήγορα;" Τον ρωτάει ο μπαμπάς.

"Ναι. Δεν είχα πολλά πράγματα"

Αφήνω την σαλάτα και προσπαθώ να ηρεμήσω λόγο της συζήτησης που είχα με τον μπαμπά. Μου μίλησε σαν να μην με θέλει εδώ. Σαν να είμαι ένα βάρος για εκείνον πλέον. Μήπως τελικά δεν έπρεπε να έρθω εδώ;

"Εγώ δεν έχω όρεξη για φαγητό. Πάω στο δωμάτιό μου" Είπα και πήγα βιαστικά.

Κάθισα στο κρεβάτι βλέποντας την θέα έξω από το παράθυρο. Τα πρώτα δάκρυα δεν άργησαν να εμφανιστούν στο πρόσωπό μου. Μα γιατί μου μίλησε έτσι; Το μόνο που του είπα ήταν ότι θα έπρεπε να μου το πει. " Ξέρεις ότι έχω συνηθίσει να μένω μόνος μου και να μην δίνω λογαριασμό για το τι κάνω σε κάποιον" Είπε. 

Το ΗλιοβασίλεμαWhere stories live. Discover now