20/26

474 85 10
                                    

a bokás eset után minden a feje tetejére állt.

boka aznap nem ment haza. félt, inkább kint aludt, egy padon; de persze ennek is meglett az ára, és két teljes hétig nem mehetett sehova.

és nemecsek ezalatt minden este eljárt a pásztorék házába, áts ferivel persze, aki inkább dicsekedett a sérüléseivel, és már nemcsak megcsókolta nemecsek emmát, nem, más dolgok is történtek ott, és áts feri igazán örült ennek, mert nemecsek emma tényleg az övé lett, csakis az övé, és az iskolában már nem sugdolóztak nemecsek háta mögött, nem mertek a szemébe se nézni, ahogy bokáéba sem, amikor visszatért.

és boka látta, ahogy nemecsek egyre messzebre megy, egyre távolodnak, ahogy egyre többször jön másnaposan az iskolába, vagy egyáltalán nem jön, és féltette őt, nem is áts feritől, hanem a pásztoroktól, mert tudta, hogy ők jelentik az igazi veszélyt.

és úgy is volt. az idősebbik pásztor nem csak italt vásárolt a tescoban a bulikra, isten tudja honnan, de mást is beszerzett, és persze nemecsek először nem merte kipróbálni, hiszen mindenhonnan azt szajkózzák, hogy a drog rossz, de mégis, amikor elkezdték kiabálni, hogy „kislány, kislány", rágyújtott, felszívta, lenyelte.

és másnap még mindig a pásztorék nappalijában feküdt, ami olyankor ugyanolyan sörszagú volt, mint a bokáék nappalija

a/n
word count: 203
nagyon cringe vagyok, úgy érzem

i won't be missed // bokacsek au [hun|completed]Where stories live. Discover now