4

5.8K 404 639
                                    

Midoriya'nın Ağzından

Geçitten geçtiğimizde varlıklarını dahi farketmediğim villainler de peşimizden geçide girmişlerdi. Çıktığımız yer aramada görünen yerdi ve her yer k-kan içindeydi. Beni taşıyan kişi konuşmaya başlamıştı.

Shiro:" Shigaraki! Siparişini getirdim "

Bir anda sağ tarafımdaki kapı açılmış, içerisinden Toga çıkmıştı. Yalnız nasıl çıkmak. Kız kapıyı kırdı resmen.

Toga:" Buradasîn!! Ahh seni uzun zamandır görmemiştiiim. Tomurcuk! Izuku geldi! Teşekkürler Shiro... ve şey onu bana verebilirsin"

Shiro:" peki.. al bakalım. Bu arada itiraf etmeliyim... kanın güzeldi."

Toga:" değil mî..."

Toga benim bir elimi kendi omuzuna atıp yürürken bir taraftan da "bir de bunu ona anlat" demişti Shigaraki'yi işaret ederek. Beni az önce çıktıgı - kapıyı kırdığı - odaya getirmişti. Odada bir yatak ve üzerinde de Kacchan vardı. Onu gördüğüm an odayı incelemeyi bırakmıştım. Yaraları sarılmıştı ancak yüzünde arama kapandığında olmayan morluklar vardı, dudağı patlamıştı ve ayrıca kolunda çok kötü görünen bir sargı vardı . Anlaşılan arama kapandıktan sonra başka olaylar olmuştu. Toga beni odanın köşesine yere bıraktığında neden hala hareket edemediğimi, neden konuşamadığımı düşünüyordum. En sonunda sanki zihnimi okumuş gibi cevap verdi.

Toga:" neden böyle olduğunu düşünüyorsun değil mi? Arkadaşımız Shiro'nun özgünlüğü bu. Kanını emdiği kişiyi geçici felce uğratır. Ama merak etme.... birazdan çözülürsün."

Ben hala gözlerimi Kacchan'dan alamıyordum ki nereye baktığıma bakıp merakımı giderdi.

Toga:" kötü görünüyor değil mi... arama kapandıktan bir süre sonra uyandığında tomurcuk ile kavga ettiler ve olan oldu. En sonunda söylediği bir lafa tomurcuk çok sinirlendi ve kolunu tuttuğu gibi.."

En sonunda parmağımı hareket ettirmeyi başardığımda vücudumu yeniden hissetmeye başladım.

Midoriya:" Kacchan.."

Toga birden ellerini yüzüme koyunca biraz irkilmiştim.

Toga:" hissedebiliyor musun?"

Ellerimi kaldırıp yüzüme koyduğu ellerini ittirmiştim. Sonra ayağa kalkıp Kacchan'ın yanına gitmiştim. Bir elimi yanağına, diğeriyle ise elini tuttuğumda konuşmaya başladım.

Midoriya:" Kacchan beni duyuyor musun? Bak ben geldim. Deku'n geldi"

Toga:" şu herifi kıskanmıyorum desem yalan olur. Neyse...tomurcuk! İzuku çözüldü!"

Neden elini tuttuğuma anlam veremesemde bırakmak gelmiyordu içimden. Kacchan'ın da elimi sıktığını hissettigimde yüzümde bir tebessüm oluşmuştu, o an kendimi huzurlu hissetmiştim. Bu huzurlu anın bozulması ise bir dakika bile sürmemişti. Shigaraki kapıyı açtığında ellerimi Kacchan'ın üzerinden çekmiştim. Bana karşı kullanacağı bir koz daha veremezdim ona.

Midoriya:" onu nereye bırakacaksınız?"

Shigaraki:" aslına bakarsan bırakmayacağız.."

Midoriya:" ama bırakacaktınız, anlaşmamız buydu!"

Shigaraki:" evet evet, hatırladım.... ancak işler değişti."

Midoriya:" olmaz! D-durumu kötü, tedavi edilmesi gerek!"

Shigaraki:" her şeye burnunu sokma çocuk. Ölmeyecek. Merak etme sen ölmeden önce onu son kez görmene izin veririz. Tabi bu durumda ölümüne şahit olması gerekecek. "

Men Don't CryWhere stories live. Discover now