11

1.1K 110 57
                                    

Üzerine bir ceket geçirdi ve hızlıca evden çıktı. Şanslıydı ki Mark'ın evi hemen evinin yan tarafındaydı. Sadece 2 dakika sürüyordu gitmesi. Ancak heyecandan mıdır bilinmez, Hyuck dakikaların uzadıkça uzamasını istiyordu. Yavaş yürümeye özen göstererek yürüyordu. Düşünmeye başladı. İçindeki şüphe onu yiyip bitiriyordu. " Ya Mark'a tekrar aşık olursam" korkusuyla yaşıyordu onu unuttuğunu sandığı günden beri. Mark bunu bilmese de onun canını çok yakmıştı. Onu gördüğünden beri Mark'a platonikti. İlerleyen zamanlarda Mark ve birkaç arkadaşının lezbiyen bir çifte zorbalık yaptığını görmüştü. O hissi asla unutmuyor, her düşündüğünde aynı şeyi yaşıyordu. Kalbi kırılmıştı, günlerce ağlamıştı bunun için. Ortak  arkadaşları Jeno ve Jaemin çıkmaya başladıklarını da ilk Hyuck'a söylemişlerdi. Mark'a aşık olduğunu bildiklerini söylememe gerek yoktur herhalde. Ağladığı günlerde hep yanında olmuşlardı. Onların arasını da Hyuck yapmıştı zaten.

Bunları düşünürken evin önüne geldi. Gergin bir şekilde zile bastı. Bir kaç dakika sonra Bay Park kapıyı açmıştı. Nazikçe selam verdi. Hemen ardında Bay Park'ın arkasın Bay Byun'da belirdi. Ona da selam verdi ve sordu:

"-Rahatsız ettiysem özür dilerim efendim. Şey,ben Mark için gelmiştim aslında."

Bay Byun şaşırmıştı.

"- Bize dışarı çıkacağını söyledi ve gitti. Hatta 2 saat olmak üzere gideli. "

Hyuck'ta şaşırmıştı. Bay Park ve Bay Byun'a teşekkür edip tekrar yola çıktı. Aklına Mark'ın arkadaşı olan Johnny'i aramak geldi.

"-Alo?"
"- Ahh... Merhaba Johnny Hyung. Sana çok acil bir şey sormalıyım."
"-Dinliyorum."
"-Acaba Mark senin yanında mı?"
"- Lucas ve ben de onu arıyoruz. Tanıdık herkese sorduk ama hiç kimse bilmediğini söyledi. Endişelenmeye başladık. Şimdi onu aramaya gideceğiz."
"- Bana da bir yer söyleyin oraya bakayım."
"- Bizim gittiğimiz ormanlık bir alan var,oradadır belki."
"- İyi de Johnny hyung oraya yalnız gitmez, yükseklik korkusu var."
"- Yükseklik korkusu mu?"Diye hayretle sordu Hyuck. Okuldakilere güç gösterisi yapmaya çalışan Mark Lee'nin yükseklik korkusu olmasına şaşırmıştı haliyle.
"- Tamam, daha fazla vakit kaybetmeden gidelim. Bir şey olursa diye sana Lucas'ın numarasını verelim, telefonumun şarjı bitmek üzere ."

Numarayı aldı ve Mark'ını bulmak için koşmaya başladı...

Homofobic | Markhyuck |Where stories live. Discover now