6.rész

3K 82 0
                                    

Lisa szemszöge:

Amikor felkeltem Matt már mellettem feküdt. Nem akartam felkelteni, de nagyon éhes vagyok úgyhogy gondoltam le megyek a konyhába hátha seggfejek nincsenek lent. Hát tévedtem. Nagyon beszéltek valamiről és mivel a kíváncsiságom nem hagy nyugodni, így elkezdtem hallgatózni. 

- Will hidd el, hogy szeret téged és csak húzni akarta tegnap az agyadat. De az, hogy le kurvázod a húgodat na ahhoz pofa kell ember. Mégis mit hittél, hogy le fog jönni és bocsánatot kér a nyakadba ugorva? Hát nem. Nagyon megbántottad ezt én érzem hogy ez nekem fájt bazd meg. Jaa és tudom, hogy Lilivel kellene lennem, de nem megy. Egyszerűen nem megy. Én nem szeretem Will. Egyetlen embert szeretek akit szerintem sejtesz hogy ki az. Vagyis tetszik vagy faszom se tudja komolyan. - mondta a szavakat Adam

- Én meg értem tesó, de mi van ha ő ezt nem akarja. Tudod, hogy minden képen támogatlak, de ha össze mered törni a szívét én esküszöm hogy ki nyírlak. Hidd el. Vissza térve az én bajomra én nagyon szeretem Lisát. Nem tudom, hogy miért voltam vele köcsög. Annyira megbántam. - mondta William már sírva. Jézusom ő sír? Na mindegy elegem van a hallgatózásból, úgyhogy megindultam tovább a konyhába. Be érve mind a ketten rám kapták a tekintetüket és csak néztek engem. Persze én rájuk sem néztem. Ki vettem a hűtőből a kaját amit találtam valamint megfogtam egy üdítőt és elindultam a lépcső felé de hallottam amint Will a nevemet mondja. Megfordultam és rá néztem.

- Figyelj Lisi. Nagyon de nagyon sajnálom ezt az egészet. Nem tudom, hogy miért mondtam ezeket. Szeretlek és örülök, hogy te vagy a húgom. Megtudsz nekem bocsájtani?- kérdezte mire le tettem mindent a kezemből és a nyakába ugrottam. Váratlanul érte de hamar elkapott és vissza ölelt. Sőt már szorított.

- Hát persze bátyuskám. Én is sajnálom amiket mondtam én nem utállak. Szeretlek- mondtam majd le szálltam az öléből.- És Adam sajnálom, hogy úgy beszéltem veled. Tudod hogy bírom a képed és tényleg sajnálom.- mondtam mire ő váratlanul megölelt. Persze vissza öleltem majd a fülemhez hajolt és annyit mondott, hogy nincs harag. Még vagy 2 órát beszélgettünk, majd végül én felmentem a szobámba Tv-ni. Matt időközbe elment és elmondtam az igazat a bátyáméknak. Végül elkezdtem nézni a True Blood című sorozatot amiből megnéztem az első évadot. Rá néztem a telefonomra ami hajnali 3 órát mutatott. Át kapcsoltam a Tv-t egy valamilyen csatornára és el is aludtam.

A bátyám legjobb barátjaWhere stories live. Discover now