10.rész

2.4K 59 2
                                    

Reggel arra keltem, hogy valaki a szuszt is ki akarja nyomni belőlem. Megnéztem ki a védelmező egyben erős karok tulajdonosa. Hát persze, hogy a szerelmem.

- Szerelmem nem kapok levegőt- suttogtam neki mire elengedett és át fordult a másik oldalára. Mivel már vissza aludni nem tudtam, gondoltam csinálok reggelit. Lassan kimásztam az ágyból, bementem a fürdőbe, megmostam az arcom, majd feltettem egy kis sminket, és össze fogtam a hajam. Vissza mentem a szobámba, ahol még Adam édesen aludt. Kiválasztottam a mai szettem, ami ez lett:

Mikor készen lettem halkan kimentem a szobából és a konyhába mentem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor készen lettem halkan kimentem a szobából és a konyhába mentem. Willék is aludtak még úgyhogy gondoltam csinálok palacsintát. 30 perc múlva készen lettem a reggelivel és hozzá a kávékkal. Pont a tányérokat akartam levenni mikor kettő kéz fonodott a derekam köré.  Megfordultam és egy mosolygós Adammal találtam szembe magam.

- Jó reggelt szerelmem- mondtam majd adtam neki egy szájra puszit

- Neked is. Mikor felébredtem már nem voltál már mellettem, de most már értem miért- nézett az asztalra

- Hát arra ébredtem, hogy össze nyomsz aztán elengedtel, de már vissza aludni nem tudtam ezért gondoltam csinálok reggelit- mondtam mosolyogva. Idő közbe Willék is lejöttek és neki kezdtünk a reggeli elfogyasztásához. Mikor végeztünk Rosi segített elmosogatni és elpakolni. Mire készen lettünk a fiúk a nappaliban játszottak az xboxon. Én Adam ölébe ültem Rosi pedig Willebe.

- Fiúk én nagyon unatkozok- mondtam, de nem is érdekelte őket.

- Hahoo- szóltam egy kicsit erőteljesebben

- Mond manó- mondta Adam

- Unatkozok!! - mondtam

- Csináljunk valamit. Mondjuk menjünk el 4en valahova- mondta Will mire mi össze néztünk Rosival és elmosolyodtunk. A fiúk abba hagyták a játékot és mindenki elment készülődni.

- Szerelmem- kezdtem és Adam elé álltam. - Ki választod, hogy mibe menjek? - kérdeztem angyalian.

- Persze baba. Kinem hagynák egy ilyen lehetőséget- nézett rám egy perverz mosollyal.

- Jaj te fiú megőrjitesz- nevettem el magam.

- De te így szeretsz- mondta majd adott egy csókot. Végüljs ezt választotta nekem:

Elmentem lezuhanyozni, majd mikor készen lettem felöltöztem és egyből neki álltam a sminkemnek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elmentem lezuhanyozni, majd mikor készen lettem felöltöztem és egyből neki álltam a sminkemnek. Tettem fel szempilla spirált, egy halvány szemhéj festéket és egy csillogós szájfényt. A hajam kivasaltam és hagytam leengedve. Mikor ki mentem Adam az âgyamon ült és elvolt készülve. Telefonozott, de mikor észre vett egyből le tette és az ölébe húzott.

- Annyira gyönyörű vagy baba. A leggyönyörűbb a világon. Nagyon szerencsés vagyok veled manó. Annyira szeretlek- mondta majd megcsókolt. Nagy csók csatát vívtunk mikor Rosiék benyitottak.

- Na gerlepár mehetünk? - kérdezte Will. Mi csak bólintottunk és én kiszálltam Adam öléből és leindultunk a lépcsőn. Mindenki felhúzta a cipőjét, majd elindultunk a ház elé. Én bezártam a házat és én is be ültem. Mi Adammal hátul, Rosiék pedig elöl ültek, mivel Willi vezet. Úgy beszéltük, hogy elmegyünk kajálni a mekibe, utána pedig majd ki találjuk. Amíg a kocsiban voltunk mi Adammal csináltunk pár képet amit ki is tettünk instára. Ezeket tettük ki: (tudom, hogy nem ugyan azok a szereplők vannak a képen)

Liked by: nath_white, william_forbs, rose_gray and 179,573 otherslisa_forbes: szeretlek manó💞💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by: nath_white, william_forbs, rose_gray and 179,573 others
lisa_forbes: szeretlek manó💞💕

Tagged: @adam_parker 💞

nath_white: mii?? 😱😲 Gratulaa💞💕 majd valamelyik nap ott alvós cucc😜🤣
lisa_forbes: köszi bae💕💞 rendicsek🥰

rose_gray: össze illetek drágám💞💕
lisa_forbes: köszi szívem💞💕🥰

adam_parker: love you bae💕💞
lisa_forbes: love you💞

Adam pedig ezt tette ki: (tudom, hogy nem ugyan azok a szereplők vannak a képen)

Liked by: nath_white, william_forbs, lisa_forbes and 396,999 others adam_parker: szeretlek kicsim💞💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Liked by: nath_white, william_forbs, lisa_forbes and 396,999 others
adam_parker: szeretlek kicsim💞💕

Tagged: @lisa_forbes 💞

nath_white: Jaj de összeillenek🥺💕💞 vigyázz rá nagyon💕
adam_parker: Tudom Nathalie🥺💞 Rendben, úgy lesz💞

Mikor megállt a kocsi kiszálltunk és bementünk. Leadtuk a rendeléseket. Adam 4 csibe Burgert, egy közepes krumplit ketchuppal, és egy nagy Spriettal. Will 4 sajtburgert, egy nagy krumplit, és egy nagy Pepsit. Rose 3 csibe burgert, egy kis krumplit és egy közepes fantát. Én ugyan azt rendeltem amit Rosi. Leültünk és 15 perc múlva már ki is hozták a rendelésünk. Kajálás közben megbeszéltük, hogy este vissza jövünk majd a városba bulizni. 30 perc múlva megettünk mindent és haza indultunk. Mikor haza értünk én és Rose felmentünk a szobámba kiválasztani, hogy mibe menjünk bulizni. Mikor nekem kiválasztottuk a ruhámat átmentünk Will szobájába kiválasztani Rose ruháját is (mivel Rosenak rengeteg ruhája van itt mivelhogy elég sokat van itt nálunk ezért bulizós ruhája is van itt). Mikor kiválasztottuk lementünk a fiúkhoz.

Sziasztok☺️ meghoztam a folytatást remelem tetszik. Nemsokára folytatás, addig is sok puszi nektem💞

A bátyám legjobb barátjaWhere stories live. Discover now