Epilógus szerűség

716 14 1
                                    

Először is, Mindenkinek aki olvasta a történetet hatalkas köszönet, hogy türelmesen kivártátok akár a 3 hónapnyi szüneteket. Illetve köszi, hogy elolvastátok!❤
Másodszor, bocsánat! Azért is mert még szeptember elején ígértem ezt a kis "befejezést" és csak most fog kikerülni...
Szóóóval! Mivel ez az első sztorim (gondolom ez látszik is😅) elég gyatra, mind a szöveg megfogalmazás, mind a helyesírás. Nem igazán terveztem/tervezem átjavítani. Esetleg ha megszáll a Szentlélek.

A sztori magyarázata:

Igazság szerint az alapötlet az volt, hogy egy TVD fan lány kómába kerül egy rejtélyes baleset miatt és belecsöppen abba a világba. De ez valahogy későbbre elfelejtődött. Így csak annyi maradt meg, hogy Rebeka álmodik miközben kómába esett. Ugye itt is vannak problémák, hiszen álmunkban nem tudunk olvasni és Rebeka ugyan egy szóval sem említi, hogy olvas bármit is. De ez a csattanó *ha úgy tetszik végkifejlett* kedvéért volt. A lényeg annyi, hogy Tom, Tamara és Chris mindössze 3 jóbarát, akik a kórházba igyekeznek meglátogatni egy ismerősüket. Rebeka pedig azt hiszi valaki belekevert az emlékeibe. Így teljesen össze van zavarodva, amikor meglátja őket. Valójában én úgy képzelem el az "igazi véget", hogy Chris és Rebeka összejönnek. De ezt mindenkinek a saját képzeletére bíznám.

Remélem ezzel mindenki érti, hogy miért is lett ez a vége.
Mégegyszer is naggggggyon köszönök mindent MINDENKINEK❤❤❤


ᏉáᎷᎮíᏒᏁᏗᎮᏝóᏦ+1Ꭶő [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now