゚+*:;;:*2*:;;:*+゚

7K 386 179
                                    

Billie Eilish - Lovely

🍒


Atış: Abla gelirken çilekli süt alır mısın?

Meryem (ablası): Alırım ablacım başka bir isteğin var mı?

Atış: Yokta....onlar nasıl?

3. Kişi anlatımı:

Meryem, 18 yaşında genç bir kızdı. Bu yaşına kadar kardeşi için birden fazla fedakarlık yapmıştı. Bundan 3 yıl önce Atış ailesine eşcinsel olduğunu söylemişti. Ailesi bunun bir hastalık olduğunu söyleyip onu o anda eveden atmışlardı. Ama Meryem bunun bir hastalık olmadığını biliyor, aksine destekliyordu. Eşcinsel bir kaç arkadaşı bile vardı. Ailesi onu evden attığı zaman Meryem 'sizin gibi insanlarla aynı ortamda duramam' demiş ve Üniversite için biriktirdiği parayı alıp evi terk etmişti.

O parayla dayılarının emlak evinden bir ev kiralamışlardı. Şimdi Atış 17 yaşındaydı (diğer kitabımda yaşını yanlış söylemişim) Meryem liseyi bitirip Üniversiteyi okumayacaktı. Kardeşinden sorumluydu. Atış ise adının hakkını verdiğini düşünüyordu. 2. Kere ailesi tarafından atılıyordu. Şey biyolojik annesi onu çöp kutusunun yanına bırakmıştı da. Onu bulan doktorlar ona Atış ismini vermişti. Meryem liseyi bitirip Üniversiteyi okumayacaktı. Kardeşinden sorumluydu. Atış ise adının hakkı verdiğini düşünüyordu. 2. Kere ailesi tarafından atılıyordu. Şey biyolojik annesi onu çöp kutusunun yanına bırakmıştı da. Onu bulan doktorlar ina Atış ismini vermişti. (Arkadaşlar bu olay %100 doğru) Şimdi...gene atılmıştı.... ama üvey olsana ablası olan kız onun her şeyiydi.

Hayat gariptir. 2 çocukluk arkadaşı vardı Atışın. Birisi Yamaç. Şey o biraz soğuk bir insandırda. Atış için Yamaç çok önemliydi. Yamaç içinde aynıydı. Atış yaşıtlarına göre fazla saf ve
a-sosyel olduğundan ve geçmişini bildiğinden Yamaçın içinde istemsiz bir abilik taslama hormonları büyüyorlardu. Atış ve Yamaç daha önceden tanışıyorlardı. Kamer daha sonra gelmişti aralarına.

Kamer.....

Bu isim Atışın kalbini hızlandırmaya yetiyordu. Atış saçma bir aşka kapılalı 3 yıl oluyordu.

**✿❀ ❀✿**

Atış: Merhaba Kamer. Nasılsın?

Kamer: İyi aynı. Sevgilimleyim.

Atış: Sevgilin mi var?

Kamer: Evet bilmeni gerektirecek bir şey olmadığını düşündüğümden söylemedim.

Atış: Ha şey evet...

Kamer: Aslında tam sevgili değil. Yatak işlerinde kulanıyorum anlarsın ya

Atış: Şey ama bu kötü bir şey değil mi?

Kamer: Değil. Olsa ben yapar mıyım Bebeğim.

Atış: Yapmazsın.

Kamer: Beni tanıyorsun Bebeğim :)

Atış: Kız güzel mi peki?

Kamer: Seçimlerime güven hatun ateş

Kamer: Kız soyunuyo ben gidiyorum

Atış: Şey size iyi eğlenceler o zaman

Atış: Gittin galba...

Atış: Görüşürüz.

Çilekli Süt bxb -Tex-Where stories live. Discover now