*:..。o○6○o。..:*

5.3K 280 233
                                    


Ezhel ft Ufo361 - Kendini kaybet



Atış'ın bakış açısı:

Hırkamın uçlarıyla oynaya oynaya onun evine doğru ilerlemeye başladım. Ben onun için gururumu ayaklar altına alalı çok oluyordu zaten.

Seviyordum işte ne yapayım?

Her gün canım acısa da seviyorum.

Şimdi benden, çok üzgünüm, sakso çekmemi istiyordu. Ben ki içinden bile küfür etmeyen Atış, şimdi ne hallere düşmüştüm. Sevdiğim adamın sevgilisi onu zor durumda bırakmıştı onu ben bu zor durumdan kurtaracaktım. Bu benim biriyle cinsel olarak ilk yakınlaşmam olacaktı. İlk kez birine sakso çekecektim. Allahım bu çok utanç verici.

Kapının önünde biraz bekleyip zili çaldım. Kapıyı önünde koca bir şişlik olan Kamer açtı. Bana yardım ister gibi bakıyordu. Kolumdan içeriye çekti.

Kalbim şimdi boğazımdan fırlayacaktı yemin ediyorum. Kamer koltuğa oturup bacaklarını iki yana açtı. Çok utanmış bir şekilde bakıyordum çünkü biliyorsunuz, bu ilkti ve karşımda aşık olduğum adam oturuyordu. Yüzünde acı çektiğine dair bir kasılma olunca önünda iki bacağım üzerine çöktüm. Şimdi ne yapacaktım?

Eşortmanı'nın ipini çözüp eşortmanı aşağa çektim. Siyah baksırından belli olan üyesi beni daha çok utandırıyordu. Baksırın üzerinden üyesini okşadım. Bu dokunuşumla hemen inledi.

"Ha-hadi"

Yavaş bir şekilde baksırıda aşağı çektim. Beklediğimden uzun olan üyesi gözlerimi kocaman açmama ve yutkunmama sebep oldu. Kıkırdadığını işittim.

"Çok büyük sanırım? Merak etme sana girmiyecek bir şey için korkmana gerek yok"

Buna üzülsem mi sevinsem mi bilemediğim için takmamaya karar verdim. Üyesini elimle 2-3 kere sıvazladım ve daha çok dikelmesini sağladım. Başını ağzıma alıp emmeye başladım. Bir elinide saçıma atıp okşuyordu.

Ucunu hafifi ısırınca bana verdiği o güzel inlemesi hem beni mutlu etmişti hemde utandırmıştı. Penisinin sadece yarısını alabilmiştim çünkü cidden büyüktü.

Ağzımın yetmediği yerleri elimle sıvazlarken yavaşça git gel yapmaya başladım. Kamer derin derin inliyordu.

"Hızlansana"

Benden hızlanmaya dair bir kalkış olmayacağını anlayınca kafamda olan elini kafamı itirmek için kullanıp hızla git gel yapmamı sağladı. Ben sert bir şekilde emerken o da kafamı hızlı hızlı ileri geri yaptırıyordu. Bir kaç dakika sonra menilerini ağzıma boşalttı. Ve ben ne yapacağımı bilmediğimden hepsini yuttum. O kadarda kötü değildim bence.

Geriye gidip yerden kalktım. Oda kalkıp üzerini düzeltti. Ve saçımı okşadı.

"Güzeldi"

Ben dudağımı ısırıp kapıya doğru ilerleyip dışarı çıktım. Çok fazla utanıyordum. Bu tarz cinsel şeyler bana göre değildi. Asla. Bence sevişmek aşık olduğun kişiyle ruhlarını tanıştırmaktı. Seks ayrı bir şeydi. O iki tarafında cinsel yokluk sırasında birlikte olmasıydı. Bana göre öyleydi. Ben kendimi aşık olduğum kişiye saklıyordum. Kamere. Ama o asla benimle öyle bir şey yapmak istemezdi.

Evime gelip anahtarı almak için elimi cebime attım. Anahtarın olduğu yerde bir kağıt vardı. Baktığımda bu 100 TL di ve o an anlamıştım.

Ben Kamerin gözünde orospudan farksızdım.

Çilekli Süt bxb -Tex-Where stories live. Discover now