Глава 4

447 23 11
                                    

Обърнах се и видях тъжния поглед на Анатолия. Усмихнах и се леко въпреки че изобщо не ми бе весело.

-Съжалявам мила дай му време да свикне, а аз нека ти покажа става какво ще кажеш?

-Добре-двете тръгнах ме нагоре към стълбите аз през това време оглеждах целия коридор на всякъде по стените имам семейни снимки една снимка ми прави огромно впечатление на нея бяха Сергей и едно много красиво момиче. Сергей я беше прегърна през кръста е момичето се усмихваше широко тя беше с светло кафява коса и светло зелени очи двамата изглеждаха толкова прекрасно сигурно му е сестра . Усетих движение до себе си и се обърнах майката на Сергей седеше до една широко отворена врата и ме чакаше  сега осъзнах че съм се спряла пред снимката и съм се за гледала твърде дълго вдигнах чантата си от пода и тръгнах към вратата където ме чакаше Анатолия.

-Съжалявам аз просто се за гледах

-Всичко е наред е какво ще кажеш харесва ли ти стаята.

Стаята беше прекрасна с голямо легло с големи прозорец има и малка тоалетка до леглото стята беше боядисана с бежаво мебелите бяха обзаведени точно по цвета на стаята всичко беше в топли цветове.

-Много благодаря стаята е прекрасна

-Радвам се че ти харесва а и ще си времено в тази стая след като се ожените с Сергей ще решите къде да живее те. А сега да не те задържам ти се оправи и слез при нас за да ти покажа къщата. Анатолия се обърна да излезе по гласа ми я спря

-Анатолия

-Да

-Много ти благодаря.
Прегърнаях я тя ми се усмихна топло и също ме прегърна и каза едно тихо за нищо и излезе.

Вече бях сама в стаята и я огледах отново всичко беше прекрасно. Разопаковах багажа си и пратих едно кратко съобщение на леля нали, че съм пристигнала и, че всичко е наред. След това се изкъпах в голяма баня  беше толкова голяма колкото предишната ми стая. Изкъпах се и преоблякох сресах все още влажната си коса и излязох от стаята.
Не разбрах кога е станало вечер излезнах плахо от стаята и пред мен изскочи Димитрии а до него имаше страхотна блондинка която беше се увиснала на врата му и се целуваха и опипваха страстно прокашлях се за де ме забележат и да спрат с малката си игра Димитрии избута блондинка от себе си но тя не спираше да му се натиска след като тя ме забеля спря и прегърна Димитрии през кръста в този момент се чувствах страшно неловко.

Forced love/Принудена любовWhere stories live. Discover now