[: final :]

3.5K 293 1K
                                    

şey, hepinizin yazdığı şarkılara tek tek baktım ve yine kendi kafama eseni yapıp klasik bir şarkı seçtim shdhjwjdjwjd ama siz tabii ki istediğiniz şarkıyla okuyabilirsiniz, ehe

tekrar teşekkürler öneriler için.

iyi okumalaaarr

• • •

[1 Şubat, 13:46]

Sevgilisinin doğum günü hediyesi olan açık kahverengi beresini çıkarıp koltuğun üzerine bıraktıktan sonra sırıtarak kendisine bakan Harry'ye yaklaştı.

"Neye gülüyorsun sen bakalım?"

Harry'nin sırıtışının arasından ufak bir kıkırtı çıktığında Louis ellerini onun beline attı ve bedenini kendisininkine yapıştırdı.

"Hiç. Sadece birazdan nasıl görüneceğini düşünüp mutlu oluyorum."

Louis başını onun boynuna gömüp burnunu pürüzsüz tene sürtünce Harry hafifçe huylanarak başını aşağı eğdi.

"Ne olacakmış birazdan?"

Harry dakikalardır arkasında sakladığı fakat Louis'nin asla farketmediği bir yumak yeşil ipliği havaya kaldırdı.

"Ta da!"

Louis'nin anlamsız bakışları iplik ve Harry'nin yüzü arasında gidip gelirken sevgilisine daha rahat bakabilmek için onun belinde duran ellerini hafifçe bollaştırdı.

"Of, Louis! Anlamamış olamazsın! Sana örgü örmeyi öğretecektim ya hani!"

Harry'nin sitemleri Louis'yi aydınlatırken kaşlarını 'Haa.' dermişçesine havaya kaldırdı, ardından başını aşağı yukarı sallayarak yeniden Harry'nin boynuna yöneldi.

"Lou, oynaşmayı kes! Ayrı eve çıkınca sürekli sana bir şeyler ördürteceğim ben!"

Sesini sinirli çıkarmak istese de boynundaki sıcak dudaklar hafifçe kıkırmadasına neden olmuştu

"Aşkım bırak şimdi örgüyü, izin ver biraz öpeyim ya!"

Louis'nin isyanı Harry'yi daha çok güldürürken başını iki yana salladı. Ardından geri çekilip şaşkınlık içerisinde kendisini izleyen çocuğun elini tuttu ve onu koltuğa sürükledi.

İkisi birlikte yan yana oturduklarında Harry eliyle sehpanın üzerinde duran şişleri aldı ve şapkanın başlangıcını yapmaya başladı. Şapkanın başını yapmak zor olduğu için Louis'ye bu kısmı şimdi öğretmek istememişti.

Bu süreçte Louis, Harry'yi öperek sabote etmeyi düşünse de daha sonradan onun bu halini izleyip aklına kazımanın çok daha mantıklı olduğuna karar verdi ve oturduğu yerde geriye yaslanıp heyecanla örgü ören sevgilisini izlemeye başladı. Bir ara dayanamayarak birkaç fotoğrafını da çekmişti.

spotify | l.s.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin