3

1.7K 105 11
                                    

fos a wattpad, és felcserélte a részeket, szóval nektek kell kikeresni, hogy melyik rész után melyik jön..

bocsi >~<

jelenleg mind a hárman reggelizünk és közben beszélgetünk. egyszer csak felix feltesz egy olyan kérdést amire se én se minho nem számít.

- na és..hogy-hogy együtt aludtatok? amikor felkeltem mitcsináltatok? - harap bele kérdései után a szendvicsébe, én pedig lefagyok.

- mindketten fiúk vagyunk, nem tudom mi baj van azzal, ha együtt alszunk.. - válaszolok.

- hát pont ez az! mindketten fiúk vagytok és a fiúk nem szoktak együtt aludni. főleg nem úgy mint ti, ölelkezve. - von vállat én pedig eltátom a számat. - na és amikor felkeltem? akkor mitcsináltatok?

- elkezdtem csikizni, ő hirtelen lefogta a kezem, én meg majdnem ráestem, de időben megtartottam magam felette. nem történt semmi más. - válaszol minho.

- pedig legalább fél óráig bámultátok egymást..

- fél óra? az nem sok egy kicsit?..várj..te fél óráig azt nézted, ahogy mi bámuljuk egymást? - nézek felixre, aki vigyorogni kezd.

- szóval tényleg bámultátok egymást..pedig csak vicceltem. - harap bele vigyorogva szendvicsébe, én pedig megköszörülöm a torkom.

- oké..én már nem vagyok éhes. - viszem tányérom a kukához, majd beleöntöm a maradékot, a tányért pedig a mosogatóba rakom. - h-ha valaki keresne, az udavron vagyok.

- minho bizto-

- fogd má' be lix! - fogom be az említett száját, ő meg meglepődve néz rám.

- oké. - mivel tenyerem száján van alig hallani amit mond.

megpaskolom hátát, majd ki is megyek az udvaron lévő hintaágyhoz, amire rá is ülök.


😗✌🏻

obsessed with you;minsung ☑Donde viven las historias. Descúbrelo ahora