《05》

140 15 0
                                    

Previously:
''Tot straks. Moet ik je komen ophalen?'' Ik schud mijn hoofd. ''Ik heb een taxi gebeld.'' Zayn knikt en geeft me een kus. Ik stap uit de auto. Ik zwaai nog even naar hem en loop dan het gebouw binnen.

Now
--

Na mijn werk brengt de taxi me naar huis. Stille tranen rollen over mijn wangen terwijl ik naar buiten staar. Hoe heb ik dit niet kunnen aan zien komen? Ik had het moeten voorkomen.
Omdat je niks kunt, lelijke bitch. Je bent nergens goed voor, wanneer ga je dat nou eens begrijpen?
Zodra we aankomen bedank en betaal ik de taxichauffeur voordat ik uitstap en naar de voordeur loop. Trillend open ik de deur. Ik loop naar binnen en doe mijn jas uit. Per ongeluk stoot ik een vaas om. Een paar tranen verlaten mijn ogen al. "Honey?" Shit. Ik wist niet dat hij al thuis was. "J-ja?" Hij komt de kamer met een vragend gezicht binnenlopen. Zodra hij mij ziet slaat hij meteen zijn sterke om me heen. "Zayn." Zeg ik huilend terwijl ik hem stevig terug knuffel. "Sshh... Ik weet het, zeg maar niks. Wat het ook is, het komt goed. Ik beloof het je." Ik knijp mijn ogen fijn en knuffel hem steviger. Zo blijven we staan tot ik eindelijk een beetje ben gekalmeerd. ''Oke, nu gaan we samen op de bank zitten, en ga je rustig vertellen wat er is gebeurd.'' Zayn begeleid me naar de bank met zijn arm stevig om mijn middel zodat ik niet val. Trillend ga ik tegen hem aan zitten. ''J-je kent Jess toch n-nog wel?'' Vraag ik stotterend. Zayn trekt een denkend gezicht. ''Jess. Je bedoelt dat 15 jarige meisje, dat depressief was door de mishandelingen van vader?'' Ik knik zachtjes. ''Z-ze, ze..'' Ik kom niet meer uit mijn woorden en begin weer te huilen. Zayn slaat zijn armen steviger om me heen en ik leun huilend tegen hem aan. Ik knijp met mijn vuisten stevig in zijn shirt en probeer te kalmeren. Zayn fluistert lieve woorden in mijn oor. ''Ze is dood...'' Fluister ik zo zacht dat ik betwijfel of hij me wel heeft gehoord. Mijn vraag wordt beantwoord door Zayn die me dicht tegen zich aan drukt. ''Oh mijn god..'' Fluistert Zayn. Ik sluit mijn ogen. Ik laat mijn tranen vrij vallen en laat alles eruit. Zodra ik rustiger ben begint Zayn weer te praten. "Misschien moet je even een pauze nemen van je werk." Zeg hij voorzichtig. "Wat?! Waarom?" Is mijn geschokte reactie. "Om voor jezelf te zorgen. Je helpt al die mensen met hun problemen, maar jij hebt zelf ook hulp nodig. Je kan niet andere mensen helpen als je zelf degene bent die hulp nodig heeft.."

You Gotta Stay Strong Darling Ft 1DWhere stories live. Discover now