Fest ikväll?

881 22 2
                                    

novasandberg 😌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

novasandberg
😌

belllaaa, verahotsauce, ludwigkronstrand och 567 andra gillar detta

verahotsauce du!🔥
svar: ma hotsauce🔥
belllaaa gummaaaaan❤️
svar: bellaaaaa
ludwigkronstrand jag är snyggare än Noel Flike
svar: ALDRIG!
prinzaugustt hahahaha Ludde vad fan håller du på med? @/ludwigkronstrand
fanpage1 hur känner du hov1?
svar: känner dom inte🙃

Jag går igenom korridoren, stressad som vanligt. Min första lektionen är svenska så jag måste springa snabbt till skåpet och hoppas att inte läraren dödar mig, för sen kommer jag att bli. Jag kastar in min väska och tar ut mina böcker. Mitt skåp slänger jag igen så det bara ekar i korridoren.

" Va fuck gör du?" när jag vänder mig om så står Ludde tätt bakom mig och flinar.

" Sen?"

" Ja det ser du väll, vad vill du?"

" Det är fest hos Noel ikväll, har du lust att hänga på eller?" han lutar sig mot skåpet och kollar på mig.

" Fest ikväll?"

" Ja, alla ska dit."

" För det första så ska jag vara barnvakt åt din lillasyster och för det andra så skulle jag aldrig följa med dig på fest" han kollar lite chockat på mig. Jag vänder mig om och börja gå mot mitt klassrum och till min förvåning så följer han inte efter.

" Du kanske borde bry dig om din lillasyster lite och växa upp någon gång, festa på en måndag, kom igen?" jag ropar det ut i korridoren medans Noel går ut från en toalett och ställer sig vid Luddes sida.

" Hur känns det att bli dissad?" Noel skrattar och kollar på honom. Ludde säger något som jag inte hör, men jag kan inte bry mig mindre.

När jag öppnar dörren till klassrummet så vänds alla blickar på mig, men läraren verkar ha vaknat upp på rätt sida idag så jag sätter mig snabbt jämte Bella.

" Ludwig Kronstrand är en idiot " Bella kollar på mig och skrattar till.

" Ja det vet jag " säger hon tyst så att läraren inte ska höra.

Skoldagen gick bra, jag stötte inte på Ludwig något mer, vilket jag är glad över. Han är så konstig, vad vill han mig?

___________

" Ska vi gå hem Matilde?" Hon kollar på mig surt och äter lite av sin glass.

" Jag vill inte?"

" Men vi kan köpa pizza med oss hem." hon är tyst en stund men sedan går hon med på det. Jag ska nämligen sova hos dom ikväll, så jag hoppas verkligen att Ludde sover någon annanstans.

" Är du och Ludwig kära" Matilde kollar på mig utan att skämmas.

" Nej Matilde, det är vi inte." jag skrattar till utav hennes plötsliga fråga.

" Kan ni bli ihop?"

" Det funkar inte riktigt så"

" Varför inte?" jag ger henne en pizza bit och tänker på vad jag ska svara.

" Man kan inte bli kär i vem som helst?"

" Det kan jag " säger hon och skrattar. Sånt skratt som bara barn kan, som smittar av sig. Tänk vad okomplicerat livet kan vara som liten. Eller gör vi det bara för komplicerat? Förmodligen.

Jag lägger mig i den mjuka sängen och drar upp täcket över huvudet. Klockan är 22:34, tidigt för att vara mig men vad ska jag göra själv uppe? Det känns konstigt att sova själv i någon annans hem, speciellt när man inte känner dom så väl. Jenny och David skulle komma tidigt imorgon bitti, vilket gör att jag slipper ta henne till dagis. Tack gode gud. Mina tankar blir färre och mina ögonlock blir tyngre, så tunga så jag inte längre kan ha dom öppna.

Pling Plong, Pliing Plong. Jag slår upp mina ögon snabbt. Vem fan plingar på nu, klockan är liksom 03:17 på natten. Jag tar mot villigt av mig täcket och går mot hallen, tänder i taket och jag får kisa av den plötsliga ljus skillnaden. Det plingar igen och jag kan inte motstå att tycka att det är lite obehagligt. Jag vet liksom inte ens vilka som bor i samma hus. Jag öppnar försiktigt och möts av en kille jag känner igen.

" Äääntligen " sluddrar Ludde fram.

" Driver du? " jag kollar irriterat på honom medans han vinglar till, jag får ta tag i han snabbt så han inte tappar balansen.

" Dom har tagit mina fkn nycklar" jag håller ett stadigt grepp om honom medans han försöker ta av sig skorna.

" Vilka?"

" Har ingen jäääävla aning, det var någon grabb" jag skrattar lite åt honom, fy fan vilken ångest han kommer ha imorgon.

" Jag måste spy "

" Det gör du inte här kan jag säga " han vinglar mot toalett medans jag tar ner ett glas och fyller det med vatten och tar ur en Ipren. Jag tar själv ett glas vatten och sätter mig vid köksbordet, fy fan jag är så jävla trött.

" Jag är så jääävla full Nova " säger han när han går ut från toaletten, han börjar gå upp för spiral trappan själv och vinglar till ordentligt.

" Ta det lugnt " jag tar glaset med vattnet och Iprenen och håller i honom medans han går upp för trappan. Jag följer med in i hans rum och han börjar klä av sig tröjan och byxorna, själv står jag tyst precis innanför dörren i bara t-shirt och trosor. Han vänder sig om och står nu endast i kalsongerna, jag blir helt stum, han är verkligen snygg. Men jag får inte tänka så, han ska inte få mig på fall som alla andra. Jag ska inte gå emot mina principer, att falla för en fuckboy.

" Du kan nog behöva det här" jag sträcker fram glaset och han tar emot det. Jag vänder mig om och stänger igen dörren försiktigt, men innan dörren går igen så hör jag Ludde.

" Tack Nova, sov gott" men jag svarar inte.

Jag kan ju iallafall försöka att spela svår.



Rösta och kommentera gärna<3

Läs min andra bok " Jag var 17 år när jag lämnade GBG" om Dante❤️

Sluta va en sån jävla tönt!Where stories live. Discover now