HUR SKA DETTA GÅ?

846 14 12
                                    

Ludwigs perspektiv

Dagen efter...

" Hur fan kan du bjuda Zara? "Noel suckar när jag ställer frågan ännu än gång.

" Som jag svarade innan, vi är fortfarande vänner även om ni är ex." Noel kollar tröttsamt på mig medans han kör mot Grönalund.

" Det är mitt fkn ex Noel, hur kan du inte fatta?"

" Jag fattar Ludde, men skit i henne för fan, du behöver inte prata med henne. "

Ibland blir jag så jävla trött på honom. Om jag skulle bjuda in hans ex som han sjunger om i varenda fkn låt så hade inte han blivet så jävla glad. Men jag får väl brösta det, Nova ska ju dit så det får överväga det.

Novas perspektiv

Jag, Bella, Vera, Elias och några till står i publikhavet, vi fick välja om vi skulle stå här nere eller vid deras familjer men vi valde att börja stå här. Runt om oss är det massa skrikande tjejer. Om mindre än 5 minuter så ska dom börja spela. Jag är spänd, för att få se dom. Jag har ju inte hört så mycket från dom. Jag trodde inte det skulle vara så här mycket folk, det är helt sinnessjukt(!)

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0! Alla skriker, inklusive jag, men kanske lite diskretare. Introt börjar, det är massa ord och sedan kommer det filmer på dom. Dom  springer in och Aufwiedersehen börjar. Ludde är fan det snyggaste jag sätt. Det är nog inte bara jag som tycker det här...

Efter lite mer än 1 timme så försöker vi ta oss fram till trappan som leder bakom scenen, det kan vara bland det svåraste jag gjort. Men tillslut så kommer vi fram, vi går igenom utan några problem, Elias var här uppe innan konserten så han vet vart vi ska.  Jag är lite pirrig, det blir jag alltid i Ludwigs närhet.

Vi går i en lång korridor med massa tavlor på artister som sjungit här. Vi svänger höger och sedan vänster in i ett rum, det är fullt med människor här inne, Elias gör något hand slag med någon kille. Min blick flackar runt bland alla människor, men jag ser inte honom eller dom andra. Helt plötsligt känner jag att någon drar i mitt ben. Jag kollar ner och möter Mathildes lyckliga ögon. Jag har inte träffat henne på några veckor nu.

" Heej världens bästa Mathilde " jag böjer mig ner så att jag sitter på huk, hon kravlar sig upp i min famn och skrattar hela tiden.

" Jag har aldrig sätt så mycket folk i hela mitt liv " skriker hon glatt. Jag skratta bara åt henne.

" Tjoo " Ludde kommer upp bakom oss. Han ser glad ut, jag har aldrig sätt honom så här. Jag ställer mig upp och vi möts i en kram, inte en sådan där stel kram utan en helt fantastisk.

" Hur var det då? " han kollar på mig och ler.

" Ni var jätte bra, asså helt sjukt" jag skrattar lite smått.

" Är det saant!" Svarar han retsamt. " Det trodde jag aldrig "

" Ni har fått mig asså " Han drar in mig i ännu en kram.

" Du fattar inte hur glad jag är för att du är här " han drar ifrån och vi får ögonkontakt tills Mathilde avbryter oss. Ludde tar upp henne i hans famn. Man ser verkligen hur han älskar henne.

" Är ni kära?" Viskar hon och fnittrar i Luddes öra. Han ler och kollar på mig. Jag ler tillbaka.

" Jag vet inte " svarar han retsamt tillbaka medans han fnittrar likadant som Mathilde.

Efter nästan 1 timme så börjar vi röra oss utåt, vi ska ut, dom ska visst ha någon efterfest på någon klubb inne i stan. Jag hoppar in i samma taxi som Ludde, Vera, Dante och Axel.

" Har du pratat något med Zara?" Dante kollar bak på Ludde som sitter jämte mig.

" Nej." Han kollar ut igenom fönstret.

" Hon ska också med hit, Noel har skrivit upp henne här också." Ludde suckar högt och kliar dig i pannan.

" Jag lovar, hon kommer fucka mig." Jag får ögonkontakt med Vera. Men hon skakar bara på axlarna.

Hur ska detta gå?


Rösta och kommentera gärna!

Sluta va en sån jävla tönt!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant