Hoofdstuk 14

1.6K 65 6
                                    

Ik deed mijn ogen dicht tot ik een hand bij mijn nek voelde. Ik pakte uit reflex die hand vast en drukte erin met mijn lange nagels. Ik hoorde een bekende stem schreeuwen en liet gelijk los. 'Achraf wat doe jij hier nou weer?' Zei ik met grote ogen. 'Ik vertrouw 't niet dat je hier alleen bent.' Ik keek hem aan en schudde mijn hoofd. 'Je liet me schrikken.' Zei ik terwijl er tranen over mijn wangen stroomden. Hij schrok van mijn reactie. 'Wat is er Liyana?' Zei hij geschrokken. Ik ging zitten en knuffelde hem strak. 'Achraf iemand stalkt me.' Fluisterde ik.

'Wie?' Ik gaf hem mijn telefoon aan en ging rechtop zitten op mijn bed. Hij pakte een kleine nokia telefoon uit zijn jas zak en belde een nummer. 'Ondervraag Faysal nu. Zoek al zijn mannen en houd ze vast tot ik er ben.' Hij mompelde nog wat onverstaanbare dingen. Mijn tranen waren gewoon op. Ik heb zoveel gejankt deze dagen, niet normaal.

Achraf zag er echt sexy uit damnnn. Hij had een grijze trainingspak aan van daily paper. ✖️✖️✖️. Zijn haren waren strak naar achteren gekamd met wax en hij rook heer-lijk. Mijn lievelingsgeurtje Dior Sauvage ofcourse. 'Gaat ie princess?' Ik knikte langzaam. 'Achraf ik wil naar huis.' Fluisterde ik. 'Haha ik kan je moeilijk ontvoeren. Ga slapen ik blijf de hele nacht hier. Morgen mag je weer naar huis.' Terwijl hij dat zei vielen mijn ogen langzaam dicht....

Achraf's perspectief;

Ik zag dat Liyana langzaam in slaap viel. Haar volle roze lipjes bewogen nog wat maar die stopten al snel met bewegen. Ze slaapt. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en verliet de kamer. Brahim en Salah, jongens die voor mij werken stonden voor haar deur om er zeker van te zijn dat Faysal niks kon doen. Ik groette ze nog en liep gelijk de trap af naar buiten waar mijn auto geparkeerd stond. Ik startte de auto en reed gelijk weg naar mijn shisha lounge.

Daar aangekomen zag ik mijn jongens onrustig piekeren. 'Wat is er boys?' Vroeg ik. 'Achraf ik zeg je eerlijk he, die Faysal wilt niks zeggen. Moeten we geweld gebruiken wella?' Ik schudde mijn hoofd. Ik wilde hem zo fucking graag liquideren maar hij blijft de vader van Asiya's kind. Ik liep wat onrustig heen en weer terwijl ik nadacht. 'Ik ga zelf naar hem toe.' Mompelde ik. 'Ik kom mee bro.' Zei mijn broertje Yassine. Ik knikte.

Terwijl we naar buiten liepen zag ik dat mijn auto weg was. 'Hamza waar de fuck is mijn auto?' Zei ik kwaad. Hamza schrok van mij en zette een stap achteruit. 'Ik weet niet bro..' 
'Jij stond toch voor de kanker deur. Hoe kan je een fucking witte Range Rover niet weg zien gaan.' Zei ik boos. Ik spande mijn kaak en voelde gewoon mijn aderen. Ik liep weer de lounge in en riep al mn boys. 'Ga me kanker waggie zoeken ezebie.' Ik pakte een redbull en dronk het in 1 slok op. 'Achraf.... We hebben je waggie gevonden bro.' Zei Hamza terwijl hij snakte naar adem.

Ik liep naar buiten en zag dat mijn auto weer voor de deur stond. Ik liep ernaar toe zonder dat ik 1 woord zei tegen iemand. Yassine, mijn broertje stapte ook in en ik reed gelijk weg. De plek waar we Faysal hebben vastgehouden lag ergens in België in een groot bos. Ik heb daar een grote villa gekocht, die zich in privé terrein bevindt. Niemand kan hier dus zomaar komen.

Ik reed België binnen en zag dat het langzaam licht begon te worden buiten. 'Pff Liyana wordt zo wakker en gaat mij niet naast haar zien man.' Mompelde ik. Yassine keek me aan met een grijns. 'Ben je verliefd wella?' Ik kreeg een lach op mijn gezicht. 'Noo G.' Zei ik terwijl ik van 120 naar 200 km p.u ging. Hij keek me hoofdschuddend aan. 'Vieze bitch is verliefd ouweeee. Nooit verwacht.' Lachtte hij. Ik negeerde hem en reed mijn privé terrein binnen.

Er stonden allemaal auto's geparkeerd voor die villa. Ik parkeerde scheef en liep naar binnen. Er stonden een aantal bewakers voor de deur die gelijk naar de grond keken toen ik aankwam. Ik liep naar binnen met Yassine achter me aan en zag mijn neef Soufian. Ik groette hem. 'Bsahtek met je auto nog he.' Zei ik. 'Ewaa Fayn, waar is onze grote vriend.' Zei Yassine. Soufian liep naar 1 van de kelders en wij liepen achter hem aan. 'Daar is ie.' Zei hij terwijl hij naar een kelder wees. 'Hij heeft nog geluk met deze man. Tv alles.' Zei Yassine dromerig. Ik pakte eerst een jonko die ik aanstak voordat ik naar binnen liep. Deze man gaat me gekke stress geven, beter rook ik die jonko zodat ik een beetje rustig word.

'Achraf je gaat me hieruit halen vriend.' was het eerste wat hij zei. Ik ging zitten op een stoel en begon te lachen. 'Is dit hoe je mij groet?' Ik keek Faysal goed aan en zag dat hij er echt niet uit zag. Alsof ie een maand niet had gegeten. Zijn haren zaten helemaal in de war en zijn wallen waren van hier tot Abu Dhabi. 'Je gaat me nu vertellen waar jouw hoeren vriendjes mee bezig zijn. Ik waarschuw je Faysal, ik heb kanker veel schijt aan jou. Als ik wil ben je er straks niet meer.' Hij keek me bang aan en ik zag dat zijn ogen vochtig begonnen te worden. 'Aub laat me vrij, ik beloof dat ik niemand van jullie meer zal storen. Ik ga zelfs fucking emigreren naar Somalië.' Yassine begon te grinniken. 'Bijna ga je 'm sokkies geven.' Ik keek Yassine aan met een blik van houd-je-bek.

Faysal wilde niet praten dus dan maar dreigen. Ik pakte een pistool uit mijn broekzak en hield het tegen zijn hoofd aan. 'Praat.' Zei ik dreigend. Hij begon gewoon te huilen. Yassine proestte het uit van 't lachen. 'Yassine opkkren.' Zei ik boos. 'Oké, ik heb mannen ingehuurd om Liyana te bedreigen. Wollah we wilden niks doen, het was alleen maar dreigen.' Zei hij terwijl er tranen over zijn wang stroomden. 'Waar zijn die fucking mannen?' '

Ze zijn in Roffa. Je weet toch die ene plek waar ik jou voor het eerst zag. Bij die tankstation.' Ik liep weg en gooide de deur hard achter me dicht. 'Breng 'm naar een normale kamer.' Zei ik tegen een bewaker terwijl ik naar buiten liep. 'Bel Hamza en zeg dat ze Roffa zijn. Hij weet wel waar.' Zei ik tegen Soufian. Ik liep naar de auto en zag dat Yassine er al in zat.

'Yassine ik word helemaal gek'

Life of Liyana (Voltooid)Onde histórias criam vida. Descubra agora