Κεφάλαιο -13-

1.2K 98 18
                                    

  Vanessa.

  Το προηγούμενο βράδυ, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου. Σκεφτόμουν συνεχώς την κατάσταση ανάμεσα σε μένα και στον Justin, ο οποίος έχει κάνει τα συναισθήματα μου να φαντάζουν τόσο μπερδεμένα.

  Βάζω τα ακουστικά μου και κουλουριάζομαι στα παπλώματα μου μέχρι αργά το απόγευμα. Δεν θέλω να δω κανέναν και είμαι ακόμα με τις πυτζάμες. Δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι ούτε για να φάω κάτι.

  Η ζωή μου, από την μια στιγμή στην άλλη έγινε ένα κουβάρι που δεν μπορώ να ελέγξω όπως παλιά. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τελευταία, αλλά είναι πολύ χάλια συναίσθημα. Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει τόσο περίεργα. Τα είχα όλα γραμμένα και δεν με ένοιαζε αν πλήγωνα κάποιον άνθρωπο διότι έτσι ήταν ο χαρακτήρας μου όμως τώρα; Τώρα όλα έχουν αλλάξει. Εγώ η ίδια έχω αλλάξει και αυτό με τρομάζει.

  Ξαφνικά, βλέπω την Zoe μπροστά μου και βγάζω τα ακουστικά από τα αυτιά μου. Με κοιτά και αναστενάζει όταν παρατηρεί την κατάσταση μου.

  «Χτύπησα, αλλά δεν απαντούσες και τρόμαξα. Νόμιζα πως έπαθες κάτι.» εξηγεί η Zoe τον λόγο που μπήκε στο δωμάτιο μου χωρίς την άδεια μου.

  Την κοιτώ για λίγο και ύστερα ξαπλώνω ξανά στο κρεβάτι όμως δεν φοράω τα ακουστικά μου.

  «Αγάπη μου, η ώρα έχει πάει σχεδόν 5 και πρέπει να πάμε στο μαγαζί.» ανακοινώνει η Zoe με ένα λυπημένο ύφος. «Μήπως θέλεις να πω στον Bruno πως είσαι άρρωστη και δεν μπορείς να πας στην δουλειά; Θα καλύψω εγώ την θέση σου.» μου λέει και νιώθω πως την αγαπάω ακόμα πιο πολύ. Είναι η καλύτερη κολλητή που θα μπορούσα να έχω.

  «Όχι θα έρθω.» της λέω και ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη της.

  «Θέλεις να μου πεις τι έχεις;» με ρωτά και κουνάω αρνητικά το κεφάλι μου. Αναστενάζει. «Εντάξει, δεν θα επιμείνω πάντως να ξέρεις πως όταν θες να μιλήσεις, είμαι εδώ!» μου λέει και με τεράστια δυσκολία της χαμογελάω.

  «Ευχαριστώ Zoe!» την αγκαλιάζω και είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Ποια; Εγώ; Ποια είμαι και τι έκανα στην παλιά Vanessa; Την θέλω πίσω. Τώρα!

  «Θα είμαι πάντα δίπλα σου αγάπη μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι σου συνέβη και είσαι σε τόσο άθλια κατάσταση όμως θα το ξεπεράσουμε μαζί, εντάξει; Όπως έκανες εσύ μαζί μου πάντα.» μου λέει και συγκινούμαι πρώτη φορά με τις γλύκες της Zoe.

  «Σε λατρεύω.» της λέω και με απομακρύνει από την αγκαλιά της για να με κοιτάξει στα μάτια.

I Tried To Forgive.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora