31.

650 30 0
                                    

Elisabeth se líně převalila na posteli. Tělo měla vláčné a vysílené z několika orgasmů, příjemně rozbolavělé, a tak znavené divokým sexem, že se i k tak nepatrnému pohybu musela nutit.

I tak to bylo úžasné. Fantastické. Jen co přišel do jejího bytu, nezdržovali se zbytečnými průpovídkami a rovnou ze sebe strhali oblečení a vrhli se na sebe. Tak moc po sobě toužili, že nesnesli čekání. Odměnou za jejich dychtivost jim bylo zuřivé vyvrcholení, kterého oba dosáhli.

Jenže to mu nestačilo. Ještě vedle sebe ztěžka oddechovali a nabírali síly, když se k ní Christopher naklonil, zajel do ní prstem, a zatímco jí svůdně vrněl do ucha, jestli si to nechce zopakovat, dráždivými pohyby jí roztíral své semeno mezi záhyby pohlaví, jako by si ji toužil označkovat.

Jeho nenasytné libido ji vyburcovalo natolik, že neváhala ani chvíli a hbitě se na něj vyšvihla. Zasunula jeho stále neuvadající penis zpátky do svého roztouženého nitra a s hlasitým sténáním po něm začala klouzat, mokrá vlastním vzrušením a k tomu ještě zvlhčená jeho semenem. Po chvíli sám převzal iniciativu, uchopil její zadeček do dlaní a sám si ji na sebe nasazoval, aby ve správném úhlu dorážel na uzlíček nervových zakončení v jejím nitru, dokud oba znovu nedosáhli orgasmu a neodpadli vyčerpáním na postel.

Prostěradla po nich byla pomuchlaná, polštáře poházené, jak s sebou divoce zmítali v zápalu vášně a povlečení bylo cítit potem a sexem, přirozeně živočišným pachem, který se jí po více než roku sexuálního půstu vymazal z hlavy. Elisabeth euforicky vdechla jejich tělesné vůně z polštáře a zavřela oči. Zaposlouchala se do šumění sprchy, a po tváři se jí rozlil blažený úsměv. Poprvé použil její koupelnu. To už musí něco znamenat, no ne?

O chvíli později zvuk vody ustál a Christopher se objevil ve dveřích jejího pokoje. Z pohledu na něj se jí tajil dech. Připomínal sochu antického boha, jehož mužské partie halil jen ručník, který měl omotaný velice nízko kolem boků. Byl fyzickým ztělesněním dokonalosti. Drobné kapičky vody delikátně stékaly z vypracovaného hrudníku do dolíku v pupíku, jako v reklamě na vychlazenou Pepsi. Kdyby mu byla blíž, neváhala by, padla před ním na kolena a slízala je. Jazykem by kroužila po jeho vyrýsovaných břišních svalech, tvrdých jako kámen, následovala křivku tenké čárky světlých chloupků a klouzala dolů, k místu, skrytému ručníkem, kde skrýval své prvotřídní ...

„Zíráš na mě?" otázal se jí Christopher a okamžitě tak přerušil její zvrácené myšlenkové proudy.

Elisabeth se na něj výmluvně usmála. „Promiň. Nemůžu se vynadívat." Sebrala ve svém zesláblém těle dost síly, aby se pohnula a posadila se. „Jak se má Maddie?"

Christopherovi přeběhl po tváři náznak pobavení. Přetáhl si přes hlavu tričko, skoro jako by jí chtěl záměrně překazit úchvatný výhled na svou neméně úchvatnou, polonahou postavu. „Má se dobře. Co vím od sestry, její manžel se od nich před týdnem odstěhoval."

Elisabeth k němu zasmušile vzhlédla. „Jak to ta malá zvládá bez táty?"

„Zatím to nijak zvlášť nepocítila. Matt hodně pracoval, a doma se moc nepohyboval i před tím rozvodem, takže ho nepostrádá ani teď. Myslí si, že je táta v práci. Neptá se na něj."

„Nedovedu si to představit. Já byla na tátu hodně vázaná, byl to můj hrdina a taky nejlepší kamarád. Vyrůstat bez něj ... to si prostě nedokážu představit," zavrtěla hlavou.

Christopher od ní mlčky odvrátil zrak. Nevěděl, co říct. Vlastně nemohl říct nic, co by se v té chvíli hodilo. Svého vlastního otce neznal, přestože vyrůstal v jeho těsné blízkosti. Všichni říkali, že se nemohou vystát, protože jsou oba stejní, ale i když to odmítal, čím starší byl, tím více si uvědomoval, kolik pravdy na tom je.

Do jeho hlavy - 1Where stories live. Discover now