Κεφάλαιο -13-

1.3K 93 8
                                    

Evelin.

Άκουσα φωνές από κάτω. Άνοιξα απότομα τα μάτια μου όταν κατάλαβα σε ποιον άνηκε η φωνή. Προσπάθησα να σηκωθώ όμως το χέρι του Justin με κρατούσε σφιχτά πάνω του. Προσπάθησα να τον σπρώξω μα μου ήταν αδύνατον. Όταν άκουσα βήματα στις σκάλες πάγωσα στην θέση μου.

«Evelin; Κοιμάσαι ακόμα;»

«Όχι εντάξει ξύπνησα.» είπα καθώς έτρεμα στην ιδέα πως ίσως έμπαινε μέσα. Το κάλο στην Denise είναι πως ως τώρα χωρίς την αδεία μου δεν θα έμπαινε στο δωμάτιο ή θα έπαιρνε κάτι δικό μου.

«Άντε έλα να μας βοηθήσεις.» είπε και έφυγε. Ξεφύσημα και κοίταξα δίπλα τον Justin που έτριβε τα μάτια του. «Μωρό μου σήκω.. Ήρθε η άλλη..» του είπα αγχωμένα.

«Ποια άλλη;» είπε αγουροξυπνημένα.

«Η Stephanie..» είπα κα δάγκωσα το κάτω χείλος μου. Γούρλωσε τα μάτια του.

«Μα πως; Αφού θα ερχόταν σε 1 εβδομάδα..»

«Δεν ξέρω.. Θα πάω κάτω να δω τι έγινε και θα έρθω να σου πω..» έβαλα μια τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου και πήγα να σηκωθώ όταν το χέρι του με κράτησε και με γύρισε προς το μέρος του.

«Καταρχήν καλημέρα..» με φίλησε στα χείλη. «Δεύτερον ηρέμισε. Δεν έγινε τίποτα.»

«Καλημέρα μωρό μου, αλλά πως να ηρεμίσω; Είναι κάτω και εσύ είσαι στο δωμάτιο μου και πφ αν μπει; Ή δεν ξέρω ούτε εγώ τι; Αν μας δει; Πεθάναμε Justin!» «Μωρό μου κοιτάμε..» τον κοίταξα. «Πάρε μια βαθιά ανάσα..» πήρα μια βαθιά ανάσα και τον κοίταξα. «Τώρα κλείσε τα μάτια σου» τον κοίταξα με απορία. «Γιατί;»

«Απλά κάντο..» τα έκλεισα και περίμενα να δω τι θα κάνει. «Από μέσα σου μέτρα από το δέκα αντίστροφα.» Και αυτό έκανα. Όταν τελείωσα τα άνοιξα και ένιωσα πιο χαλαρά. Του χαμογέλασα και τον φίλησα απαλά. «Είδες;» «Εγώ πάω κάτω, εσύ μείνε εδώ και μην κάνεις πολύ θόρυβο..» Τον ξανά φίλησα και κατέβηκα από το κρεβάτι και προχώρησα ως την πόρτα. Βγήκα και την έκλεισα, κατέβηκα γρήγορα τα σκαλιά. Εκεί είδα την Denise με τις βαλίτσες της Stephanie.

«Τι έγινε; Γιατί γύρισε τόσο νωρίς;»

«Έπεσε το κοριτσάκι μου και χτύπησε» στο σαλόνι μπήκε η Stephanie με δεμένο το πόδι και πατερίτσες. Είχε και κάτι τεράστια σημάδια και γύψο στον λαιμό. Με χίλια ζόρια κράτησα τον εαυτό μου από το να μην γελάσω. «Να μαντέψω; Σου επιτέθηκε κανένα σκυλί επειδή σε μπέρδεψε με την μάνα του; Το καημένο σκυλάκι..» είπα σαρκαστικά.

Diamonds Of The Night.Where stories live. Discover now